açıklayayım.zaten yaşadığım sorun burdada vardı.long beache gidecektim iptal olmuş işim söylenmedi falan sonra 2 hafta bekledim bir şekilde iş bulundu ama şartlar uygun değildi.kendi çabamla newyorka geldim çalıştım bi ay döndüm.şirketin hatası oldu yani baştan beri çektiğim sıkıntıda,yeterince ilgilenmediler.sorun buydu.ama şimdi yeni sezona temiz bir isimle başlamak adına böle bir teklifte bulundular.bana onca şey yaşattıktan sonra bir şekilde ikna oldum ben buna güvenerek bu işe kalkıştım.yerime başkasınıda gönderebilirmişim bu tek şansım program ücretimi geri alamıcam çünkü .bnm watım self-placement gibi olduğundan şirketle konuşup tekrar isteyen bir arkadaşı oraya yönlendirip program ücretinin yarısını alcam ondan.ama o işini falan kendi gidip seçicek.şirket ismini özelden soranlara sölim ama ücret 1200 1300 dolar arasıydı.bir gidip konuşmak isteyen ilgilenen olursa bana ulaşır,bende şirketle bağlantı kurarım tekrar..ha amacım kesinlikle reklam değil.gerçekten sıkıntı çektim pek reklam yapıcak hal kalmadı ve bu paraya da çok ihtiyacım var bu teklifi başkalarına götürmemde en önemli etken budur.