slm arkadaşlarım siteniz hayırlı olsun bende şans eseri buldum bu siteyi hızır gibi yetiştiniz vallabende bişeler sormak istiyorum. danışmanlık bana iş ve yer ayarlarsa 1100$ istiyo. ama işi ve evi kendim oraya gidince bulursam 700 e düşüyo. siz bu konuda bana ne önerirsiniz. ilk gittiğimiz için bunları yapmamız zor olurmu.bide ekleyeyim philadelphia ya gitmek istiyorum. orda da 3 senedir univ. okuyan arkadaşım var. bana bazı konularda yardım edeceğini söylüyor. konaklama sorun olmaz gibi gözüküyo ama iş bulabilirmiyim sizce?eğlence parklarına dışardan eleman alıyolarmı?

bende bişeler sormak istiyorum. danışmanlık bana iş ve yer ayarlarsa 1100$ istiyo. ama işi ve evi kendim oraya gidince bulursam 700 e düşüyo. siz bu konuda bana ne önerirsiniz. ilk gittiğimiz için bunları yapmamız zor olurmu.bide ekleyeyim philadelphia ya gitmek istiyorum. orda da 3 senedir univ. okuyan arkadaşım var. bana bazı konularda yardım edeceğini söylüyor. konaklama sorun olmaz gibi gözüküyo ama iş bulabilirmiyim sizce?eğlence parklarına dışardan eleman alıyolarmı?

Alıntı
Bookmarks