Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ne yapsam nerelere sorsam ?:)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yazılanlara göre eğlence parkları çok avantajlı gözüküyor. benim de kafamda bu iş var zaten ama sormak istediğim eğlence parklarında wat için harcadığımız parayı çıkarabilir miyiz? teşekkürler..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı ibrahim26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılanlara göre eğlence parkları çok avantajlı gözüküyor. benim de kafamda bu iş var zaten ama sormak istediğim eğlence parklarında wat için harcadığımız parayı çıkarabilir miyiz? teşekkürler..
    Arkadasım bende ilk kez gidicem ve duyduguma göre eglenc parklarında paranı cıkarma ihtimalin yüksek ama ilk amacın ing olsun

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu eglence parklarını cok övdünüz ama oralarda kıyafat zorunlulugu yok mu??
    ben eglence parklarının sıtelerıne baktım hep sort gıymıslerdı.ıstedıgımız kıyafetı gıyemıyor muyuz? bırde ben unıted towersla gıtmeyı dusunuyorum ve tek basıma gıdıcem ama ne olcak bılmıyorum yani ortama nasıl ?ayrıca satıs elemanı olarak calıssam ne kadar kazanırım?yani rahat gecıneblırmıyım?satıs elemanlıgını onerır mısınız?ben daha once gezmek ıcın calıfornıayaya gıtmıstım oyuzden NYye fln gıtmek ıstıyorum.yani en azından gezmek için.ama oralarda rahatca yasayabılecegım bı yer nereyı onerırsınız?
    thanx..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks