Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Peres'in ağzı açık kaldı (!)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

oldukça kötü olacak ben eminim buna ama değer.. bu arada watken ben ve ailem hiç oy vermesek de rahmetlinin fotosunu görünce kötü oldum yani şu anki başbakanın da öncekilerin de yaptığı hep sineye çekmek oldu ama yani örnek verirken belkide son 50 yılın dışarıya karşı en onurlu başbakanını kullanman ilginç gelid bana( belki de rahmetli olduğu için böle hassasım ona karşı)

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belkide son 50 yılın dışarıya karşı en onurlu başbakanını kullanman ilginç gelid bana( belki de rahmetli olduğu için böle hassasım ona karşı)
    50 Yıl ve onur ifadelerini belirtmedim nerden çıktı onuda anlamadım.

ben bu fotoları sadece Yurtdışındaki temsil durumumuzu ve diğer devlet başkanlarının bize karşı olan tutum ve davranışlarındaki değişimi göstermek istedim kısa ve öz olarak resimlerle..
    Sineye çekme meselesi çokk farklı bi konu ..Şimdikiler çekmiyolar mı dersen çekiyolar belki!
    Irak ta 1.5 milyon kişi öldü ne yapabildi Yönetim..Sineye çekmedi desek yalan olur..Ama her doğru her yerde söylenmiyor günümüz şartlarında..
    Bunun için ortam hazırlanması vs gerekli..DIŞ siyaset bunu çok güzel sağladı bundan dolayı DAVOS da sesimiz gür çıktı..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)