var mý baþka 2 þubatta vizeye girecek olan??![]()
var mý baþka 2 þubatta vizeye girecek olan??![]()
acilisi sen yapiyorsun sanirim![]()
4'ü var![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAÞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazý insanlar çalýþýrken keyifle ýslýk çalar.Hayatlarý muhteþemdir...Bazýlarý durmadan aðlar inler.Ben çocuklara hep ayný þeyi söylerim:'Þikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayýn...Hayatýn sloganý ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dýr.Çoðu terk ediþimizde,zafere birkaç adým kaldýðýnýn farkýnda bile olmayýz.Baþarý yarýþmanýn kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
Ankara 13:15
yazarým merak etmeyin ama ertesi gün yazarým ankaradan antalyaya gelicem çünkü
olur...kolay gelsin sana...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazý insanlar çalýþýrken keyifle ýslýk çalar.Hayatlarý muhteþemdir...Bazýlarý durmadan aðlar inler.Ben çocuklara hep ayný þeyi söylerim:'Þikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayýn...Hayatýn sloganý ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dýr.Çoðu terk ediþimizde,zafere birkaç adým kaldýðýnýn farkýnda bile olmayýz.Baþarý yarýþmanýn kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
eger vize dosyanda bi problem yoksa. kriterlerin uygunsa wat için %99.99 alýrsýn vizeyi.![]()
%0.01 lik ihtimalde var ama her zaman)
bu arada tum watcýlara vizede basarý ve bol sans dileklerimi bu baslýk altýnda iletmiþ olayým...
bu surecte yasanan en heyecanlý basamaktýr vize sureci.. ozellikle ilk kez bu deneyimi yasayacaklar icin..
istinye american konsoloslugunu ilk gordugumde, öss sýnavýna gireceðim okulun bahcesindeki heyecaný yasadým o an sanki![]()
ama sonra cok kolay alýnabildiðini gorunce bumuymus vize almak diyosunuz kendi kendinize..
americadan donusunuzde work and travel denince o zamanlara donmek isteyeceðiniz, ah keske simdi orda olsam diyebileceðiniz anlarý yasamanýzý diliyorum.
umarým sýkýntýdan problemden iþsizlikten evsizlikten uzak bi work and travel olur herkes için...
insallah sorunsuz gecer herkesin gorusmesi..Herkese simdiden bol sans
herkese ozelliklede bu yýlki aciliþý yapan ve bnce vizeyi kesin alacak olan maviyeþil'e bol þans.
"stormhik" bildigim kadarýyla snde son sýnýfsýn bnim gibi,senin vize tarihi ne zaman bn sirkete 16 subat diye bildirdim ama daha haber gelmedi.
yooo ben 3. sýnýfým ama bi yýl da hazýrlýk vardýbugün konuþtum firma ile ds formum gelmiþ 18 þubatta ankarada girmeye karar vedim ve þimdiden öle böle bi heycan diil yawww...
en son galatasaray uefa finalinde popescu son penaltýyý atarken bu duyguyu yaþamýþtým...
yok böle biþe yawww...
![]()
inþallah dediðin gbi olur nicola34 ama ds2019 formlarmz daha gelmemþ bgn sordum da yani bi süre sonç için beklcem galiba
ya bide önceki senelerde vizeye girenler vize görüþmesinin yapýldýðý ortamdan birz bahsedermsnz konferans salonu gbi biyerde mi oluyo??
ya evet aslýnda bnde nasýl bi yer oldugunu cok merak ediyorum uzun zamandýr yani nasýl oluyor gidip masalarýnda oturupmu konusuyoruz yoksa bizi sozlu sýnavý yapar gibi karsilarýna dikiptemi vize gorusmesini yapýyorlar.mekan nasil yani bn onde vize gorusmesi yaparken arkamda bir suru insan oturmus sýramý bekliyor olacak lutfen deneyimli birisi sunu açýk açýk anlatsýn bnim gibi bir cahile![]()
içeri foto makinesi sokmak yasak tabii doðal olarak resim bulmak zor..þöyle anlatayým..
2.katta 5 taneydi sanýrým cam bölmelerle ayrýlmýþ yerler var..ve bunlarýn önünde bekleyenler için oturma yerler var.Sýran tabelada yanýnca gidiyorsun bölmelerden birine ..Aranýzda cam bir bölme baþlýyorsun derdinin anlatmaya sözlü ve ayakta olarak
arkanda nerden baksan 40-50 liþi oturmuþlar sýranýn gelmesini bekliyorrlar kendilerine.
![]()
Konu watken tarafýndan (31-01-2009 Saat 10:25 PM ) deðiþtirilmiþtir.
banka þubesi gibi mii?![]()
ya peki gürültü olmuyo mu anlaþma zorluðu oluyo mu?
herkes o görüþmeyi yapacak bunun bilincinde olanlar çok..fazla gürültü olmuyor gayet net anlaþýlýyor söyledikleri..olmadý 2-3 kere tekrar ediyor..zaetn çoðunun telafuzu çok güzel..bana melez teyze denk gelmiþti ya onda biraz sorun vardý diðerleri iyiydi..Tabii ÝRÝ yapýlý korumalrýda azýmsamamak gerekþaka tabii ya hepsi çok þeker insanlar bir sorun olunca hemen yardým ediyolar..
saol içim rahatladý birz
Önceki sayfadaki resimler Ankara mý Ýstanbul mu watken?
hayýrlý olsun insallah istedigin gibi geçer.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks