Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: çok çalýþmamak

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart çok çalýþmamak

Selam arkadaþlar bu sene LA Six Flagse gitmeyi düþünüyorum ama dil kursuda kafamda var work and travel için tek düþüncem çok çalýþýp çalýþmamak,çok çalýþmak istemiyorum acaba iþverenler çok çalýþtýrtýrýyormu?Yorgun oluyormusun iþ çýkýþý eðlencek vaktin kalýyormu.Bunu merak ettimde teþekkürler.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

amacýn dil kursuysa neden work and travel icin para veriyosunki. o parayý dil okuluna verirsin ve 5 yýllýk F1 vizesi alýrsýn. illa calýsmam da gerekýyo dýyosan kacak olarak onuda yapýp harclýgýný cýkarýrsýn...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

amacým dil kursu deðil amerikada ingilizcemi pratik yaparak ilerletmek,ama dil kursunda 10bin dolar gibi bir maliyet söz konusu watta 4 5 bin bunlarý hesaba katmak lazým ve dil kursunda herþeye en baþýndan baþlamak yabancý bir hoca eþliðindede olsa pek cazip gelmiyor kafam karýþýk anlýyacaðýn

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

AMERÝKA'DA ÝNGÝLÝZCE ÖÐRENÝLMEZ.
    Büyük yazdým ki anlayýn. "What's up, How you doing, yep" gibi zýrvalýklar dizi izleyerek de öðrenilir, sonra da hiçbir iþe yaramaz. Lütfen bunu anlayýn artýk.
    Hepiniz üniversite okuyan insanlarsýnýz ve size lazým olan ingilizce akademik Ýngilizcedir. Bunu da ancak kendiniz öðrenebilirsiniz. Öðrenecek kiþi Ýngilizce'yi ÝSMEK kursunda bile öðrenir.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý faruk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    AMERÝKA'DA ÝNGÝLÝZCE ÖÐRENÝLMEZ.
    Büyük yazdým ki anlayýn. "What's up, How you doing, yep" gibi zýrvalýklar dizi izleyerek de öðrenilir, sonra da hiçbir iþe yaramaz. Lütfen bunu anlayýn artýk.
    Hepiniz üniversite okuyan insanlarsýnýz ve size lazým olan ingilizce akademik Ýngilizcedir. Bunu da ancak kendiniz öðrenebilirsiniz. Öðrenecek kiþi Ýngilizce'yi ÝSMEK kursunda bile öðrenir.
    aynen katiliyorum..Orada ogrendigimiz ingilizce sadece gunluk hayati kolaylastirir bir de argo sozcuk dagarcigimiz zenginlesir is hayatinda veya egitim alaninda gereken ingilizce kesinlikle wat sayesinde gelismez..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

o zýrvalýklarý zaten biliyorum akdeniz bölgesindede öðreniyosun amaç pratik arttýrmak iþ hayatý gibi ingilizceleride okulda zaten alýyorum ama amaç ana dilin gibi konuþmak bunun için 3 ay yeterli deðil farkýndaym ama temel atmak.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

ya work and travel a ingilizce amaciyla giden tek kelimeyle husrana ugrar...

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

arkadaþlar neden bu kadar olumsuz þeyler söylüyorsunuz yahu ne demek hüsrana uðrar elbette ki birþeyler katar insana biraz da kiþiyle alakalý bu iþler... hadi hiç birþey olmadý en azýndan pratik yapmayý saglayacak ve ingilizce düþünmeye yönelecek insan ondan sonrasý da kiþisel beceri vs þeylerle takviye edebilmek.... eee en önemli þeylerde pratik ve ingilizce düþünebilmek konuþulaný anlamak bunlar konusunda sanýrým yardýmcý olacaktýr... kimse demiyor ki zaten ingilizce ögrenecegiz ama en azýndan geliþtrip bi ileri adým atýlacak...
    PLANÖRLE AMERÝKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA ÝÞTE BU WAT..!!!!

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

illaki bi katkisi olacak.. 3 4 ay kaliyorsun amerikada daha rahat anliyosun ehh bi 30 40 kelime daha ogrenirsin belki o kadar aslinda sen de geri dondugunde ne kadar etkili olacagini anlayacaksin

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kimse boþ yere gitmiyo zaten elbet biþiler katcak ama konuþma anlamýnda benim için önemli olan;kararsýz kaldým bu yüzden danýþýyým dedim

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    0

bende katýlýorum,benimde gramer ii kelime ii ama konuþma sýfýr
    benmde amacým oraya gidip konuþtuðum türkçe gibi akýcý söliceklerimi düþünmeden akýcý konuþma kabiliyetini kazanmak,kýsaca ingilizce düþünmek...
    bunu baþarabilcek miyim?
    tabi banada görev düþüor ama nasý olcak sizce?

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Benim ingilizcem gitmeden oncede kotuydu , geldim hala kotu fakat ingilizce konusma korkumu yendim . En onemliside bu belki . Korkunuzu yenip pratik yapma sansiniz oluyor Amerika 'da ...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

aynen katiliyorum ve sonucta biraz daha hizli konusuyosunuz ve biraz daha iyi anliyosunuz bunun nedeni de turkiyede ogretilen telafuzla ordakilerin konusmalari cok farkli malesef iste orda duya duya onlar gibi konusuyosunuz sonra da Turkiye de bir Ingilizle konustugunuzda sizin bazi solediklerinizi anlamiyo

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

eger six flagse gidersen , orda zaten eglenerek normal bir tempoda calisacaksin..sen fazla is istemessen sana kimse zaten fazla ise vermez..zaten supervisoruna bunu solersen , sana ona gore bir schedule yapar..
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþlar zaten kimse 2-3 ayda anadili gibi ingilizce konuþmayý beklemesin...kazanýlacak olan sadece akýcýlýk olabilir...ben wata hayat deneyimi olarak bakýyorum...döndüðüm zaman hayatý farklý yönlerinden görebileceðime inanýyorum...bunlarý düþünmek çok hoþ ama umarým öle fazla da bi belaya bulaþmam..((..o kadarýný tecrübe etmesem de olur...((

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Wat doðru ingilizce öðrenemezsin ama geliþtrirsin Tv dizinsinde replik izlemenk ve ezberlemek ayrý onun telafuz olarak karþlýklý akýcý bir þekilde anlatmak yabancý dil konusma gerginliðini üzerinde atmak için bir fýrsattýr akademiþk ing sadece kurslarda öðrenmnilir eyw fakat bir dili sadece kurallarý deðil argosuyla slangleriyle tonlamasýyla öðtenemden dil kursunu birinciliklede bitirsen tam olarak öðrenmiþ sayýlmazsýn bence o yüzden dil açýsýnda geliþtirme katkýsý wardýr elbet en azýndan 3 ay boyunca etrasfýndaki herkes ing konusuo olcak

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    42
    Tecrübe Puaný
    17

Bence dil kendi anavatanýndan baþka yerde öðrenilmez. Tabikide diðer arkadaþlar gibi ben de oraya sýfýr dil bilgisiyle gidip birþey öðrenebileceðini sanan arkadaþlarýn hayal kýrýklýðýna uðrayacaklarýný düþünüyorum fakat örneðin ben uzun zamandýr zaten ingilizce dökümanlar okuyorum, her gün ingilizceyi konuþma dýþýnda sýk sýk kullanýyorum. Benim durumumda olan, yani konuþma dýþýnda kelime ile ilgili sýkýntýsý bulunmayanlara wat'ýn çok faydalý olacaðýndan þüphem yok. Tabii orada aktif olunmazsa yapýlacak birþey yok ama ben gidip konuþmamý geliþtirebildiðim kadar geliþtireceðim.

Wat Profesörü
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

bence amerikanýn ingilizceye biþe katmayacagý tamamen saçmalýk...hiç ingilizce bilmeden akademik bir ingilizce ögrenmenin düþünülmeside sacmalýk yeri gelicek argoyu ögreniceksin küfürü ögreniceksin ama bir vitrinde, kasada herhangi bir yerde bir nesneyi ismiyle görerek ögrenince gercek ingilizceyi ögreniceksin dizi izleyip sadece kafanda cümleyi tekrarlayacagýna gercek insanlarla konusup ingilizceyi ögreniceksin... dil kemiði denilen dil utangaclýgýný atýcaksýn akýcý konuscaksýn..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

walla arkadaþlar ingilizceniz geliþmez vs gibi þeyler diyenlere enteresan bi þekilde bakýyorum ne iþ yaptýðýnýza nasý bir ortamda olduðunuza bakar arkadaþlar böyle durumlar.Ben 2 sene önce ingilterede bi turizm þirketinde çalýþtým geçen senede wat ta büyük bir otelde resepsiyonist olarak çalýþtým 2 senede abartmýþ olmayayým ama 2000 belki 3000 farklý insanla 10 ar dakkadan muhabbetim olmak zorunda kaldý en acaip konularý dinledim çok acaip sohbetlere derin muhabbetlerede akademik muhabbetlerede girdim ve ingilizcenin aslýnda okulda verilen ingilizceylede alakasý olmadýðýný çok net gördüm þuan ingilizcem içinde süper diyebilirim ha okuldada ingilizce gördüm hazýrlýkta okudum vs bisürü þey üstüne var tabiki ama siz oraya gidip türklerle takýlýp housekeeping de sadece yatak toplayarak insanlara how you doing den baþka biþey demeyerek zamanýnýzý harcarsanýz tabiki hiçbiþey öðrenemezsiniz 2 kere 2 4 tür.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks