Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: çok saðlam ice cream vendor iþi

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart çok saðlam ice cream vendor iþi

merhaba arkadaþlar bu konuyu açmam ne kadar doðru bilmiyorum eðer bi hata varsa moderatörler silsin. amerikada iþ vereniyle görüþtüðüm missouri eyaletinde dondurmacýlýk var adam çok iyi niyetli yaklaþýyor ve orada çalýþan bir türk arkadaþýn mailinide verdi onunla irtibata geçtim çok iyi bahsetti iþten. arkadaþýn maili bende mevcut. kendimde yaz okulu durumlarýný ayarlayabilirsem gitmeyi düþünüyorum haziranýn baþýnda gidebilecek arkadaþlara þiddetle öneriyorum çünkü günlük 300 dolardan bahsetti bana çalýþan çocuk. totaldede 5000 dolar üzerinde para yapmýþ

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

hmm gerçekten ii bir iþ gibi görnüyor ama vardýr birzorlugu heralde daha detaylý blgi vrebilirmisin bu konu hakkýnda?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Arabayla filan dondurma satma olayý sanýrsam ama günde 300 dolar kazancý olmasý imkansýz. belki 300 dolarlýk satýþ yapýyordur bunun da %25 i filan gibi bir oraný ona veriyorlardýr + bahþiþ olursa. günde 300 dolar kazansa zaten 10 bin dolarý geçer

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

her iþin bi zorluðu vardýr kolay yoldan para zaten kazanýlmaz iþlerin sezonu var haziranda günde 300 dolar ciro civarý olduðunu söyledi temmuzdada fena deðilmiþ aðustosta yarýya iniyormuþ ben direk ayný bölgede ayný iþverenle çalýþmýþ türk öðrenciyle görüþtüm stresli bi iþ çalýþan için bol kazançlý sabahlarý dondurma minübüsünü alýyorsunuz istediðiniz saatlerde o minübüsle dondurma satýyosunuz hepinizde biliyor iþler çok çabuk gidiyo ilgilenen olursa diðer ufak ayrýntýlarý görüþürüz. iþverende tarihlerde oynaklýk saðlasada 1 hazirazn civarý gelinmesini hem kendi açýsýndan hemde öðrenciler açýsýndan iyi olcaðýný söyledi çünkü haziran tam sezonu
    quemma arkadaþ yazmýþ 10000 dolar diye ben zaten 5000den fazla yazdým yani makul oranda çabalayan birisi 6000 dolar rahatlýkla kazanýr bence bu para bi work and travel iþi için çok para

arkadaþlar ben araba iþi oldumu tongaya düþmem geçen yaz valelik yapýp 6000 dolar kazandým sadece 2 ayda bu iþte kendi kendinin patronu oluyosun süper bi olay bence
    Konu bahaya tarafýndan (04-02-2009 Saat 06:16 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

hmm açýklama güzel suan bana zaten uygun deil 1 haziran oldugu için ve sanýrým minübüs alýp çýýyorsun fln demþsin ehliyet gbisinden biþi gerekli sanýrým bana uygun olmadýgý halde neden soruorum,gidecek arkadaslarým için aslýnda

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

evet ehliyet gerekli özellikle araba kullanmayý sevenler için çok tatlý iþ

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben bu yaz ny ye gitmistim sirketin gonderdigi isten ciktim bir tanidigim turk vasitasiyla ice cream vendor isi buldum.Seninkide oylemidir bilmem ama bzimkinde minubusu alip istedigin saatte cikamiyordun.patron un istedigi saatlerde cikip istedigi saatte geliyordun.tabi patronun sana hesap sorma hakki vardi.gunluk ortalama 12 saat calistiriyordu 100dolar veriyordu sabah gidip malzemeleri yukluyor satisa cikiyorsun aksam arabayi teslim edip yikiyorsun.eger iste iyi olanlar ki bunlar 7-8 aydir calisanlar % ile calisiyordu sattigina gore para aliyordu o arakdas rekorum 340 diyordu.Ki bunklar brooklynde oluyor.yani kalabalik biryer.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý bahaya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhaba arkadaþlar bu konuyu açmam ne kadar doðru bilmiyorum eðer bi hata varsa moderatörler silsin. amerikada iþ vereniyle görüþtüðüm missouri eyaletinde dondurmacýlýk var adam çok iyi niyetli yaklaþýyor ve orada çalýþan bir türk arkadaþýn mailinide verdi onunla irtibata geçtim çok iyi bahsetti iþten. arkadaþýn maili bende mevcut. kendimde yaz okulu durumlarýný ayarlayabilirsem gitmeyi düþünüyorum haziranýn baþýnda gidebilecek arkadaþlara þiddetle öneriyorum çünkü günlük 300 dolardan bahsetti bana çalýþan çocuk. totaldede 5000 dolar üzerinde para yapmýþ

birþey sorucaðým..bu iþde tek kiþiçalýþýyoruz yoksa 2 kiþi falan mý?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

evet bende merak ettim þu sýralar abd ye gitme iþini tekrar gözden geçiriyorum bir arkaþýmla kaç kiþi baþ vurabilir buna ?

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Tek çalýþýyorsunuz kesinlikle.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

bu senin bahsettiðin iþ Joplin, Missouri'de mi bilmiyorum ama benim bir arkadaþ oraya gitmiþti.. çok memnundu iþten, patronundan filan.. yanlýþ hatýrlamýyorsam %50 komisyonla çalýþýyormuþ, 5000 dolar kadar kazanmýþ 3 ayda.. öðlen vakti iþe çýkýp akþam geç saate kadar filan çalýþýyormuþ.. iþin güzel tarafý kendi patronunsun, kötü tarafý sürekli araba kullanmak bazen yorucu olabiliyormuþ..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)