Selam arkadaþlar,
Bazýlarýnýzýn bildiði gibi dün Ankara'da vize görüþmesine girdim..Galiba vizesi %100 kesinleþen ilk kiþiyim
Diðer arkadaþlarýn vize görüþmesi mesajlarýnda anlattýklarýndan çok þey öðrendim.Bu nedenle ben de görüþmem hakkýnda bilgi vereyim de birilerine faydam dokunsun..
Görüþmem saat 13:15'de idi..Saat 13:00 da pasaport kontrolü baþladý.Daha sonra güvenlik kontrolünden geçtim ve giþedeki memura evraklarýmý verip sýra numaramý alarak görüþme salonuna geçtim.
Diðer arkadaþlarýn da dediði gibi bir çekik gözlü bir de sarýþýn bayan yapýyor görüþmeyi.Benle olan görüþmeyi çekik gözlü bayan yaptý..Bundan sonrasýný diyalog þeklinde yazayým..
B: Ben
Ç: Çekik Gözlü Bayan
Ç: Hello welcome.
B: Hello.
Ç: You are studying at Erciyes University,right?
B: Yes.
Ç: What do you study there?
B: English Language and Literature.
Ç: Wow.Why did you choose that program?
B: I want to become an English teacher.I am also interested in English literature.So I chose that program.
Ç: (Bu sýrada transkripti açtý ve ortalamaya baktý) Is this your first year at this program?
Ç: You did a good job.Keep doing great like that.
B: Thanks.
Ç: You will go to Utah,yes?
Ç: Where will you work there?
B: I will work at K-Mart as a cashier.
Ç: Why did you choose K-Mart?
B: I heard that it is a good company and most of their employees are happy to work for that company.
Ç: (Burada gülerek) Does K-Mart make special discounts for it's employees?
B: I am not sure but as i searched on internet they have some discounts like that.
Ç: Ok..Now i am giving your pasport back to you..Please send it back to us with your ds-2019 form and sevis payment receipt.(Burada beyaz kaðýt verdi)And good luck at Utah.(Yine gülümseyerek)
B: (Dayanamadým sordum) So,may i purchase my tickets?
Ç: Absolutely! (Yine gülerek)
B: Thanks a lot..Bye bye.
Ç: Bye bye..
Görüþmem bu þekilde geçti arkadaþlar..DS olmadan gitmeme raðmen sonucumu öðrenebildim..Þirketimden de DS'in en geç 20 güne geleceðini öðrendim..Pasaportum onlarda,DS gelince gönderip vizemi bastýracaklar..Omuzumdan büyük bir yük kalktý..Darýsý hepinizin baþýna.![]()

Alýntý

o çekik gözlü bayan çok tatlý bu arada umarým herkes onunla görüþür 

Bookmarks