Arkada?lar Jackson / Wyoming de Grand Teton Lodge Company de çal??may? dü?ünüyorum.
Daha önce giden var m? acaba?

Arkada?lar Jackson / Wyoming de Grand Teton Lodge Company de çal??may? dü?ünüyorum.
Daha önce giden var m? acaba?

Ben de 25 haziranda orada olmay? planlayorum. Basol

arkd?lar ben geçen sene wyomingdeydim. i? olarak nas?l bilmem ama do?a olarak mükemmel bi yer grand teton zaten yellowstone national park a çok yak?n güzel geçer umar?m, uçak bileti almad?ysan?zda yard?mc? olurum.

Arkadaslar jackson biraz pahali ama dogal guzellikleri harikadir.Hafta sonu oraya gidiyorum ben idaho boise de ikamaet etmekteyim.Hepinize bol sanslar
abim gitmi?tiresimler ve anlatt?klar?yla do?al güzellikler aç?s?ndan çok süper biryerdir..
AEK

oo bu sene wyoming e giden bol galibaben de erkek arkada??mla grand teton lodge company ye gidiyorum
![]()

Ya siz hepiniz Su Tram (teleferik) oraya mi gidiyrsunuz?Orasi guzel ama kucuk bir yer eglence arayanlar hayal kirikligina ugrar.Ayrica Grand teton park ve Yellowstone park var,hepsi bu.. 4 gun once ordaydim ordan biliyorum...

emai ne zaman gidiyorsun sen

Wyoming ,Buffalo ya gidicem Mc Donald's da çal???cam bir sorun olmazzsa 13 haziranda orday?m

cancan , buffalo da s?n san?r?m ?u an da ben de sheridan a gidece?im sen casper dan m? ula?t?n oraya ..arkada?lar genel olarak nas?ld?r ula??m ,greyhoud la ula??m rahat oluyor mu ,benm saatlerim çok ters casper den sheridan a gidece?im ama bir türlü var olan greyhoud seferlerini tutturam?yorum ,,,bu saatler de oynama da olmazsa tabi..

ben de wyoming de yim sheridan a gidiyorum 29 haziranda orda olaca??m,yak?n olan arkada?larla görü?me imkan? bulursak güzel olur san??rm , türk say?s? hayli az çünkü, msnadresipaylasmakyasak adresim.![]()

ben de 29 haziran da orada olaca??m jackson lake lodge da çal??aca??m.. erken giden arkada?lar özellikle hava durumu konusunda bilgilendirebilirlerse beni çok sevinece?im.. kar var diyorlar ama inanas?m gelmiyorona göre e?ya getirmek laz?m..
Konu jeannedarc tarafından (07-06-2009 Saat 11:54 AM ) değiştirilmiştir.

Biz ?irkette oran?n foto?raflar?na bakarken arabalar?n üzerinde kar vard? valla ama milletin üzerinde t shirt vard?. Zaten 7000 feet yüksekte oldu?u için sert de?i?imler oluyormu? gündüz s?cak gece so?uk olay?. Yak?nda haber veririm arkada?lar?m yar?n gidiyor sal? günü orada olmu? olacaklar bilet almayanlar hemen almaya baks?n. ben NY-JAC aras?n? 187$ ald?m her geçen gün doluyor ve fiyat art?yor. Otobusle ula??m çok daha pahall?ya geliyor alltrans olay?. E?er çok pahall? gelirse JFK den bilet almak LGA üzerinden yap?lan uçu?lara bak?n derim. 35$ taksi paras? ile JFK den LGA havaalan?na geçilebiliyor. Oradan Frontier Airlines ile gidecek arkada?lar 175$ a bulmu?lard?. Frontier, hava durumu ve yemekler hakk?ndaki bilgileri ö?renir ö?renmez sizlere geri dönerim. Jackson hole lake lodge a gelenlerle görü?rüz.

jeannedarc
arkada?lar taksi ile gitmek istemi? ama sabah o saatte taksi bulamam??lar 35 dolar demi?tim ama san?r?m oradan oraya geçi? farkl?. Daha haber vermediler oradan oraya na?sl geçtiler merakla bekliyorum.

?u an GTLC nin kendi sitesinde hava durumu olarak rain/snow diyor... yakla??k 9 saat sonra uça?a binece?im aktarmalar?m sonucu da 12sinde orday?m... art?k neyle kar??la?aca??m?z bilmiyoruz![]()

jeannedarc sen hangi havaalan?na ineceksin birde hangi firma ile uçuyosun ...

11 haziranda yola ç?k?yoruz biz san?r?m 12 si ö?lene do?ru jackson hole day?z

iyi yolculuklar

milesaway sen de GTLC ye geliyorsun san?r?m?

Evet jackson hole lake lodge da çal??aca??m sorun ç?kmazsa.

esmai , tecrübelerini payla??rsan çok sevinirm![]()

mrb arkadaşlar bn bu sene GTLC'ye gideceğim eğer vizeyi alabilirsemdaha herşey tam olarak kesinleşmemişken sizin de görşlrinzi almak istedm. yardımcı olursanz sevinirim...

Arkadaslar neden herkes Grand tetona geliyor anlamiyorum,cok kucuk bir yer jackson Hole.kiralar pahali,2, is bulma sansiniz sifir.Idaho Boise de yasiyom yolu dusen temasa gecebilir....

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks