Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2 iþte çalýþma..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Standart 2 iþte çalýþma..

iyi günler wat çý arkadaþlar ve olacak olanlar,,

bende bi watçý adayýyým, merak ettigim þey ise 2iþte çalýþmanýn faydalarý ve zararlarý(haftalýk saatler, para , hangi 2iþ birbirine uygun düþer, vs )...

öncelikle ben iþin work kýsmýyla ilgileniorm yani ilk iþi þirket aracýlýgýyla, baþka bi iþide kendi araþtrmamla bulmak ve çalýþmak ve tabiki para biriktirmek okul ihtiyaçlarým için...2iþ yapmýþ olan tecrübeli arkadaþlarýn tavsiyeleri nelerdir ?

ssn numarasý ne kadar zamanda çýkar sorun yaratýrmý sonuçta 2.iþede hemen baþlamak istiyorum, çalýþma saatlerini uydurmakta sýkýntý çekermiyim...

Beni aydýnlatacak arkadaþlara zaman ayýrdýklarý için teþekkür ederim...

teþekkürler turkishwat

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bu sene ilk defa wat a katýlacaðým...geçen seneden beri araþtýrýyorum bu iþleri...ikinci iþte çalýþman, ilk iþinin patronu müsaade ettiði sürece olabilir ...giden ve kendileri iþ bulan arkadaþlarýmdan duyduðum kadarý ile iþverenlere tek tek soruyorsun elemana ihtiyacýnýz var mý diye...senin boþ vakitlerine uyuyorsa ve elemana ihtiyaçlarý varsa alýyorlar iþe...bi de ikinci iþ bulma þansýn iþ yerinin ya da kaldýðýn yerin lokasyonuna baðlý...yani çalýþtýðýn ya da kaldýðýn yerin yakýnlarýnda da iþ yerleri falan olmalý bence...iki iþ arasýnda da ulaþým kolay olmalý ki zamandan kazanýlsýn...

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

soruyu gördüm ama cevap vermemiþtim. çünkü yüzlerce, binlerce kere konuþulmuþ þeyler bunlar. madem yanlýþ bilgi verilmiþ, düzelteyim.
    2.iþte çalýþmak için izin almak diye bir þey yok. Ýzninizi konsoloslukta alýyorsunuz zaten. bu izinle istediðiniz gibi çalýþýrsýnýz. iþyeriyle yaptýðýnýz anlaþmadan dolayý orayý aksatmamanýz gerekir. Ama daha iyi bir iþ bulursanýz býrakýn iþi. Kimsenin kölesi olmayýn

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

teþekkür ederim paylaþýmlarýnýz için ,,

diger sorumda hangi eyalette, þehirde 2 iþ ayarlamak daha kolay olur, iþ potansiyeli yüksek yerler nerelerdir tecrübeli watçý arkadaþlarým ?

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

birincisi 2. iþ icin kalablýk yere gýtmen lasým bným gýbý dag basýna gýdersen býras sor bulursun ýkýncý ýsý yaný daha merkesý yerlerde ol derým!!!

ýkýncýsý 2. ýs ýcýn shedulelnun uymasý gerekýr yaný ýlk ýs saatlerýnýn saman ayarlamasý 11 de baslayýp 6-7 de býtýyosa zor bulman...

ayrýca sureklýlýk gostermesý eger ýlk ýsýnýn saatlerý sureklý degýsýyosa yýne zorlanýrsýn...

bunlarý gýtmeden once ýsverenýne maýl atarak sorabýlýrsýn yada basvurdugun

sýrkete sor ýs saatlerýný ne gunler hangý saatler calsýcagýný felan...
    KeNdÝmE YeNi BiR bEn LaSýM

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

teþekkürler dodo soracagým saatleri ..
    peki hangi eyaletler kalabalýk olur ve konaklama nýn ucuz oldugu kalabalk bi eyalet bulabilirmiyim?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)