arkdaþlar bukonuda forumda fazla bi bilgi yok ama bikaç arkdaþ yazmýþ beþinci senemde aldým,altýncý senemde aldým diye,benim bu yýl uzatmalarý oynuyrum we ortlamam 2,98 ve bir dersim war vize þansým nedir acaba?
arkdaþlar bukonuda forumda fazla bi bilgi yok ama bikaç arkdaþ yazmýþ beþinci senemde aldým,altýncý senemde aldým diye,benim bu yýl uzatmalarý oynuyrum we ortlamam 2,98 ve bir dersim war vize þansým nedir acaba?
ya alttan derssin olmasý gelecek sezon okululuna devam edeceginin dolayýsýyla program sonucunda geri doneceginin kanýtýdýr.ve buda vize almanda avantaj saglar zaten ortalamanda yuksek bnce bu bi avantaj..bnimki daha zor snden bn son sýnýfým ve mezun olacam bn ne yapýim pekiii![]()
ya bana alýrsýn diyen þirkette oldu alamazsýn diyende oldu,forumdaklerin çoðuda alýrsýn merak etme dediler,benim arkdaþ geçen yýl mezun oldu aldý o,sen daha kolay alýrsýn![]()
benim 6. yýlým ve seneye ilk dönem 2 dersim olacak.. Herkez alýrsýn diyo.. Mazeret olarak göstereceðin þey önemli... Çalýþýyodum, rahatsýzdým devam edemedim vb. sebepleri biraz da ii açýklarsan alýrsýn![]()
inþallah ya benim dönünce zaten dersim war dicem bide staj yapmadým ikisinden birini dicem artýk
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks