arkda?lar bukonuda forumda fazla bi bilgi yok ama bikaç arkda? yazm?? be?inci senemde ald?m,alt?nc? senemde ald?m diye,benim bu y?l uzatmalar? oynuyrum we ortlamam 2,98 ve bir dersim war vize ?ans?m nedir acaba?

arkda?lar bukonuda forumda fazla bi bilgi yok ama bikaç arkda? yazm?? be?inci senemde ald?m,alt?nc? senemde ald?m diye,benim bu y?l uzatmalar? oynuyrum we ortlamam 2,98 ve bir dersim war vize ?ans?m nedir acaba?
ya alttan derssin olmas? gelecek sezon okululuna devam edeceginin dolay?s?yla program sonucunda geri doneceginin kan?t?d?r.ve buda vize almanda avantaj saglar zaten ortalamanda yuksek bnce bu bi avantaj..bnimki daha zor snden bn son s?n?f?m ve mezun olacam bn ne yap?im pekiii![]()

ya bana al?rs?n diyen ?irkette oldu alamazs?n diyende oldu,forumdaklerin ço?uda al?rs?n merak etme dediler,benim arkda? geçen y?l mezun oldu ald? o,sen daha kolay al?rs?n![]()

benim 6. y?l?m ve seneye ilk dönem 2 dersim olacak.. Herkez al?rs?n diyo.. Mazeret olarak gösterece?in ?ey önemli... Çal???yodum, rahats?zd?m devam edemedim vb. sebepleri biraz da ii aç?klarsan al?rs?n![]()

in?allah ya benim dönünce zaten dersim war dicem bide staj yapmad?m ikisinden birini dicem art?k
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks