Ne UT ne de tanidigim bir baskasi burasiyla ilgili bir bilgi sahibi degildi. Internetten yaptigim arastirmalar da cok sig sonuclar verdi. Neden bisey bulamadigimi da geldikten sonra anladim zaten.Yani kisacasi UT burayi tanimiyodu. Internetten de adam akilli bisey bulamadim. Sonra bekleyecek vaktim kalmadigindan ne kadar kotu olabilir ki diyerekten kabul ettim
Isyeri olarak avantajlari yok degil. Yigidi oldur hakkini yeme. Hayatimda -hele son calistigim yere gore- calistigim en kolay isletme. Ustelik otelde bir kati internlere ayirmislar, ucretsiz konaklama da sagliyolar. Bunun gibi bikac sey daha var. Gerci saglamasalar bi allahin kulu kalmaz o da ayri mesele.. Tum bunlar bi yana hep is hep is insan kayisi kopariyo bi sure sonra.. O yuzden bundan sonra buraya gelecek arkadaslar iki deil uc kere dusunsunler...

Yani kisacasi UT burayi tanimiyodu. Internetten de adam akilli bisey bulamadim. Sonra bekleyecek vaktim kalmadigindan ne kadar kotu olabilir ki diyerekten kabul ettim
Isyeri olarak avantajlari yok degil. Yigidi oldur hakkini yeme. Hayatimda -hele son calistigim yere gore- calistigim en kolay isletme. Ustelik otelde bir kati internlere ayirmislar, ucretsiz konaklama da sagliyolar. Bunun gibi bikac sey daha var. Gerci saglamasalar bi allahin kulu kalmaz o da ayri mesele.. Tum bunlar bi yana hep is hep is insan kayisi kopariyo bi sure sonra.. O yuzden bundan sonra buraya gelecek arkadaslar iki deil uc kere dusunsunler...
Alıntı
Bookmarks