Florida ancak haritada yakinFlorida eyaletinde Biloxi'ye en yakin sehir Pensacola, o da 2-2.5 saat falan ya da bi bucuk.. hiz limitini falan takmassaniz
Ama sorsan ne var pensacolada diye, bilmem.. Ancak adini bilirim, bi de arabalar ucuzdu ben burda araba bakarken icim gidiyodu :P
En yakin adam akilli yer New Orleans..! 7/24 parti olan bi sehir... Ayrica mimarisi olsun yemek kulturu olsun tarihi olsun her turlu guzel bi sehir. Bol bol gidersiniz.. Tek teselliniz de New Orleans'in yakin olmasi olucak zaten muhtemelen
Mardi Gras diye bi festivalleri var, Amerika'nin dort bi yanindan yuzbinlerce insan geliyo o festivale.. Baya civcivli oluyo yani.
Ama bunlarin hepsi baska yerlerde, Biloxide bi numara yok..(Kumarhaneler ve arada duzenledikleri sazli sozlu eglenceler haric)
![]()
Ayrica bir tavsiye daha, gec gidiyoruz demissiniz.. Eger thanksgiving e denk gelebilecek gibiyseniz KESINLIKLE para biriktirin, thanksgiving in aksami black friday oluyo. Akliniza gelebilecek her seyde indirim oluyo. PS3 u 250 dolar indirimli aldim ben..! (Hani ornek...)

Florida eyaletinde Biloxi'ye en yakin sehir Pensacola, o da 2-2.5 saat falan ya da bi bucuk.. hiz limitini falan takmassaniz
(Kumarhaneler ve arada duzenledikleri sazli sozlu eglenceler haric)
)
Alıntı
Bookmarks