Alıntı pınar4551 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bizde zaten okey ,kağıt tabu felan alıp götürmeyi düşünüyoruz hatta götürcez
.ya bizim gitme tarihimiz çok geç olduğu için oraya kaldık büyük bir ihtimalle araba alır yada kiralarız hafta sonları bir yerlere ğiderz diye düşündük ...yakınlarında felan güzel gezilcek yerler yokmu florisa felan yakın die duymuştum ama9
Florida ancak haritada yakin Florida eyaletinde Biloxi'ye en yakin sehir Pensacola, o da 2-2.5 saat falan ya da bi bucuk.. hiz limitini falan takmassaniz Ama sorsan ne var pensacolada diye, bilmem.. Ancak adini bilirim, bi de arabalar ucuzdu ben burda araba bakarken icim gidiyodu :P

En yakin adam akilli yer New Orleans..! 7/24 parti olan bi sehir... Ayrica mimarisi olsun yemek kulturu olsun tarihi olsun her turlu guzel bi sehir. Bol bol gidersiniz.. Tek teselliniz de New Orleans'in yakin olmasi olucak zaten muhtemelen

Mardi Gras diye bi festivalleri var, Amerika'nin dort bi yanindan yuzbinlerce insan geliyo o festivale.. Baya civcivli oluyo yani.

Ama bunlarin hepsi baska yerlerde, Biloxide bi numara yok.. (Kumarhaneler ve arada duzenledikleri sazli sozlu eglenceler haric)

Ayrica bir tavsiye daha, gec gidiyoruz demissiniz.. Eger thanksgiving e denk gelebilecek gibiyseniz KESINLIKLE para biriktirin, thanksgiving in aksami black friday oluyo. Akliniza gelebilecek her seyde indirim oluyo. PS3 u 250 dolar indirimli aldim ben..! (Hani ornek... )