@stephen,ya tamam sende dost acı soyler modundasında,umarım yazın ortalık hareketlenirde bizde sıkıntı cekmeden guzel bir yaz geciririz...
@stephen,ya tamam sende dost acı soyler modundasında,umarım yazın ortalık hareketlenirde bizde sıkıntı cekmeden guzel bir yaz geciririz...
ya ben de biliyorum kriz oldugunu ama insanlar burdan giderken de iclerinin biraz rahat olmasi gerektigini dusunuyorum sonucta bence para kazanamasanizda kesinlikle yasanmasi gereken deneyim oldugunu dusunuyorum. bi de krizi biz de yasiyoruz tum dunya gibi bi bakin turizm sektorunde ne kadar sikinti var 2009 da buyume mi yoksa kuculme mi bekliyorlar... sonucta watcilarin cogu turizm sektorunde calisiyor.
arkadaslar benim temennim elbette herkesin guzel bi wat gecırmesı. umarım haksız cıkarım. ama ben gozlemledıklerımı paylastım sızınle..
marttan sonra işlerin acılacagıda soyleniyo ins dogrudur. bunu umit etmekten baska yapabileceğimiz bişey yok zaten..
Umarım sezon falan hep iyi olur orada, çünkü yakında ben de gideceğim(biraz bencil oldu ama)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks