Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Askerlik Yoklama Ve Yurt Dýþýna Çýkýþ Yasaðý

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Question Askerlik Yoklama Ve Yurt Dýþýna Çýkýþ Yasaðý

arkadaþlar bu yoklama olayý hakkýnda bilginiz varemý okullar ilk sene ogrencý belgeleerini ogrencýnýn kayýtlý olduðu þubeye gonderiyormuþ ancak bundan sonraký senelerde yoklamayý bizzat bizim mi yaptýrmaamýz gerekiyor , biliyorsunuz hersey guzel tam yurt dýþýna çýkarken giþede bizi dur sen asker kaçaðý gözüküyorsun diye çevirirlerse hiç hoþ olmaz yav bilgisi olan var mý bu konuda?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

ilk sene okul yaptýrdýðýna göre 4 yýl boyunca tecilli oluyorsun demektir. ha eðer okuldan atýldýysan veya gitmiyorsan ve kaydýn silindiyse okul nasýl ilk sene bu çocuk bizim okula kayýtlýdýr ve 4 senelik lisans öðrencisidir diyorsa bu sefer bu çocuðun okulla iliþkisi kalmamýþtýr tarzý bir belge gönderirler yani okulla ilgili bir sorunun olmadýkça bir sorun olmaz. mantýklý olan da budur dert edilecek bir sorun deðil.
    admin (at) turkishwat.net

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ben bazý üniversitelerin bu iþi yapmadýðýný duydum ve iþimi saðlama almak için okuldan bir öðrenci belgesi alarak kayýtlý olduðum askerlik þubesine verdim.Bence siz de aynýsýný yapýn, belli olmaz bu iþlere....Ya da en azýndan askerlik þubesine sorun böyle birþeye gerek var mý diye.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

çok haklýsýn kesinlikle güven olmaz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks