experience Wear And Tear, WAT dedim gülüm, just in case, lives of others, take it easy ...bunlar geldi bi anda akl?ma
experience Wear And Tear, WAT dedim gülüm, just in case, lives of others, take it easy ...bunlar geldi bi anda akl?ma
eee daha ne kadar bekleyeceiizz yetkililer![]()
ee sonuç ne??![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
arkadaslar ben kazand?m bosuna beklemeyin:P
Wat dedin gülüm--->>>Turkishwat![]()
sen?n bolum hang?s???
??letme.senin ne?
bende kamuday?m,kamu 3, sen?n,esk?den s?z?n b?nadada ders al?rd?k art?k almaz olduk yav,ozled?k s?z?n rahat koltuklar?![]()
hac? siz eskitmi?siniz g?c?rd?yo hepsi art?k , ama cidden bizim bölümün konforunu hiçbir yerde bulam?yorumgelece?e yönelik iyi yat?r?m yapm?? sponsorlar bina yap?m?nda
![]()
gerc? oras?da ole bende 1s?n?ftak? hal?n? b?l?r?m tas gb?yd?, yavastan gevsed? onlarda,gerc? bulunur sponsor onlarazaten okulda ?sletme demek sponsor demek olmus
sen?n s?n?f kac?
ben 1 deyim ama geçen evimden çok vakit geçiriyorum o ta? binada![]()
100 kontör ?çin Çok Te?ekkürler,
Slogan?m Çok Kurumsal Olsa da Be?enmenize Sevindim Tarz? Bir Mesaj Atmaya Ne Kadar da Haz?r Girdim Forumlara Uçak Bileti ??lerini Kurcalayay?m Aya??na =)
?aka Maka Birsürü Güzel Slogan Var, Birini Seçelim 100 de?il 150 Kontör Verelim E?er Avea ?se =)
Bari ??e Yaras?n =)
ps: Hala Uçak Bileti ?eysini Bulamad?m, Arama Butonunu Denemeliyim San?rsam =)
Arkada?lar Daha ne kadarr bekleyece?iz! art?k biri kazans?n da aç?klans?n o her kimse! i?in ödül k?sm?nda de?il millet ama yine de merak ediyoruz....
VAT nor WHAT
REALLY W.A.T; TURKISHWAT
![]()
TIKLA!
Anket sahas?
admin (at) turkishwat.net
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks