Merhaba arkadaslar benim bi arkadas alabama radisson hoteli seçmeye karar verdi.Alabama eyaleti ve radisson hoteli hakk?nda bilgi sahibi olan arkadaslar bilgilerini paylasabilirmi?Nas?l bir yerdir wat için uygun mudur tskkurler![]()

Merhaba arkadaslar benim bi arkadas alabama radisson hoteli seçmeye karar verdi.Alabama eyaleti ve radisson hoteli hakk?nda bilgi sahibi olan arkadaslar bilgilerini paylasabilirmi?Nas?l bir yerdir wat için uygun mudur tskkurler![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine

valla ben de bi arkada??mla birlikte ayn? yere gidiyorum ama bizim de çok bilgimiz yok aç?kças?. geçen y?l radisson hotelde çal??anlar baya memnun kalm??lar ama alabama mobile'de daha önce çal??an birini bulamad?k. o yüzden de dedi?im gibi çok bi?ey bilmiyoruz. herhangi bi?ey ö?rendi?inde burdan da payla??rsan sevinirim

süpersin ya sewindim geçen y?l gidenlerin memnun kald?klar?na.Bu arada ?imdiden tan???p irtibat? kural?m uçak bileti konaklama vb konusunda yard?mla??r?z.
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine

konaklamay? sponsor ?irket ayarl?yomu? ve onun buldu?u yerde kalmak zorunlu falan yaz?yo sözle?mede ama konu?al?m tabi

merhaba arkada?lar ben stormhik nin arkada??...bu y?l alabama radisson hotel'e gidcem ama ne yapcam?nas?l gidcem?i?ler nas?l?kazanc? nas?l?ucuz bir yer mi? bu konularda yard?mlar?n?z? bekliyorum.

valla ?urda gitmemize 2 aydan az kalm?? beklerken radisson otelin i?i iptal etti?ini falan söylediler öyle aç?kta kalakald?ksenin durumunda bir de?i?iklik oldu mu?
arkada?lar alabama ile ilgili bilgi ar?yorum gitmi? olanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim

Alabama hakk?nda pek bilgi yok forumda :/
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks