ben bu isi jobfairden aldım. ciee gorevlisi bu pozisyonu onerdi. daha once garsonluk deneyimim yok ama bi kac iste calısmıstım oda garsonluk deneyimin yok ama ingilizcen iyi o yuzden sana server lık veriorum dedi ama yinede yemek ve menuler konusunda biras calısarak gidersen ii olur dedi sonucta bambaska bi kultur bu yemekleride farklı olucak falan bi kac oneridede bulundu. benim sozlesmem serverlık bunu degistirebiliorlar mı orda? ben bu isi degistirmeyi dusunmuorum tabi sartlar cok zorlarsa durum degisebilir. ben ciee gorevlisinede dedim benim amacım gezmek yada ingilizce gelistirmek deil ben para kazanmak icin gidiorum. bu yuzden ciee gorevlisi ozellikle bu isi ve bolgeyi tavsiye etti.. hem tennessee gatlinburg turistik alan ikinci isi cok rahat bulursun hemde hardrock cafede ii bahsis olur dedi. ama is konusunda bisi sormadım. yani server kelimeden anlasılıo ama tam icerigi ne bilmiorum. ingilizce sorun deil o konuda kendime guveniorum daha once yurtdısı deneyimlerim ve yurtdısı ingilizce kursuna falan gittim. insallah amacıma ulasırım.. benim korkum bahsis.. eger kalabalık olmayan bi yerse yandık diodum ama ciee gorevlisi bundan korkma dedi. cok tesekkur ederim cvp yazdıgın icin. sen nasıl memnunmuydun kazancından??

Alıntı
Bookmarks