arkdaslar adresusay? kullananlar varsa buraya yazs?nlar b?de b?se sorucam bu firmada ds basvurular? marttam? basl?yor b?len varsa yazz?n

arkdaslar adresusay? kullananlar varsa buraya yazs?nlar b?de b?se sorucam bu firmada ds basvurular? marttam? basl?yor b?len varsa yazz?n

arkadasim iyi guzel de niye bu bolumde actin basligi anlayamadim ?? Ds basvurulari konusunda genelde sirketler toplu olarak getirttikleri icin genelde farkli tarihler verirler..

merhaba
Arkada?lar aran?zda bu y?l adresusa ile gidenler var m??Adresusa ?irketine ula?am?yorum.Tel no yanl?? diyor...
o DA güzelmi?. sen simdi adresusa ile gidiyorusun sana verdikleri numaram? yanl??

nas? yan? yaw s?tes?ndek? numaray? ar?yosun ve yanl?sm? d?yor....hey allam..mail atsayd?n bari...
Bu sitedeki numaraya ula??lm?yor mu yani?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
anaaaaaaaaa harb?den ulas?lm?yorkapam?slar tükan? vallaha...yaw ma?l f?lan at yada of?s?e f?lan g?t...adamlara bak yaaa

Evet yanl?? diyor.mail att?m cvp gelmedi.e?er tel no de?i?tiyse ve bu sitelerinde belirtilmemi? olmas? ihtimaline kar??l?k bu ?irketle giden birilerine ula?abilirim diye dü?ündüm.bilmiyorum nap?cam![]()

ee cidden yuh yaa, oLaya bak, dua et adamLar numaray? de?i?tirmi? vede siteye koymay? unutmus oLsun, kepenkLeri cektiyse as?L teLa?Lan.. Ke?ke eLden bask bi?ey geLse ?irketin ad?n? yeni duydum inan..
gercekten bende bakt?m adres falan yok istiklalde galiba yerleri
Ad? Adresusa![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks