Konu aek tarafýndan (25-11-2010 Saat 02:51 PM ) deðiþtirilmiþtir.
AEK
priceline.com - Uzak durun..![]()
vallapek bi fikrim yok, ama müsait bi zamanda hepsini karþýlaþtýrýp buraya yazýcam..
AEK
fiyatlar hepsinde ayný
mesela 27haziran gidiþ 11ekim dönüþ 718$ british airways ile
ya ben beceremiyorum bu uçak arama iþini 'from city' yazan yere istanbul yazdým IST yazdým koca istanbulu bulamýyolar lanet siteler. oraya ne yazmam gerekiyor istanbul için yardým edebilcek olan varmý?
doðru yazmýþsýn
istanbul IST
new york da NYC olarak geçiyor genelde ama bu verilen sitelerin 2 ya da 3 tanesinde sadece USA içi uçuþlar var sanýrým. ayný sorunla ben de karþýlaþtým
Türkçe karakter kullanmayýn arkadaþlar..Ýstanbul deðil Istanbul yazýn bulacaktýr..Ayrýca çoðu sitede o kutunun yanýnda bir de havaalaný kod listesi oluyor.Ordan da þehirleri bulabilirsiniz.![]()
Arkadaslar bence en iyisi www.travelpapa.com Gecen yil amerikadan turkiyeye donuste biletimi o siteden almistim. Cok yardimci olmuslardi, debit card'la rahatlikla biletimi almistim. Fiyatlari da diger sitelere gore cok daha iyi. Bakin gorun![]()
Þu anda British ile NY uçuþu 526€
Harcanan paralar gittikçe düþmeye baþladý benim için. Geçen sene 2500$ vermiþtim. Bu sene toplamda 1500$ falan olacak. 15 gün çalýþsam paramý çýkarýcam![]()
http://www.ekobilet.com Trek Turizm'e ait bu sitede birçok firmanýn tarifelerinden süzme iþlemi yapýyor. Ama alýþveriþ yapmadým ne kadar güvenilir onu bilmiyorum
Geçen sene Expediadan aldým Alaska biletimi . Herhangý býr sorun çýkmadý .
@faruk
Hangi tarihler 526 Eur. ?
Hangi siteden baktýn ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
selfbilet.com'dan baktým. Hepsinde ayný veritabaný var zaten.
13 haziran - 23 eylül
IST - JFK
yalnýz toplamda vergiler dahil 586,36 $ oluyor
Rezervasyon Ýþlem Ücreti ile
Ýnternet Ýþlem ücreti 40 TL civarýnda bildiðim kadarýyla.
Zaten British bilet deðiþiminde 100€ istiyor. Ayrýca Heathrow çok kalabalýk olduðundan sorunlu olaibilir. Almýyorum British'den
arkadaþlar thy'nýn hollandada ki kazasý bilet fiyatlarýný etkiler mi?
bugün thy gidiþ dönüþ
chicago sordum 1250 dolar dediler inanmadým yaa
chemical engineering&maths&physýcs....
Arkadaslar www.marcopoloturkey.com'da fiyatlara cok az bir miktar ekleniyor. 23 EURO falandi galiba. Bir bakin isterseniz..
bu sitelerde gençlik ya da öðrenci indirimi olan var mý arkadaþlar ben bulamadým
sadece türk sitelerde var gibi geldi
Konu hellguard tarafýndan (03-04-2009 Saat 09:19 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks