Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 20 Þubat Ýstanbul Vize Görüþmesi

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

Standart 20 Þubat Ýstanbul Vize Görüþmesi

Selamlar arkadaþlar,

bu hafta vize görüþmesine girdim, merak eden arkadaþlar olur diye deyalarýný yazmak istiyorum... (Biraz garip bir durum var o yüzden)

3. kez vize için gelen biri olarak en çok dikkatimi çeken þey bu yýl biraz daha titiz olamalarý görevlilerin... daha önce sadece 1 kiþiye kýrmýzý kaðýt verildiðini görmüþtüm, ama sadece bu sefer 3-4 kiþi direkt red aldý... sebep olarakta 1 kiþiye "ülkemizde bildiðiniz gibi bir kriz ortamý var ve ülkenize döneceðinize açýkcasý pek inanmýyorum" dedi çekik gözlü arkadaþ türkçe olarak... Dðer birine ise okulunu bitirdikten sonrasý için dediklerinin tatmin edici olmadýðýný, daha iyi bir planla gelmesi gerektiðini söyledi....

yani demek istediðim biraz seçici davranýyorlar bu yýl...

Benmi mülakata geçelim;

Mülakata kýz arkadaþýmla gittim cuma günü, ve onun 2. dönem erasmusla polonyada okuyacaðý için pazar günü uçaðý vardý.. Yani cuma günü girdiðimiz vize görüþmesine ayný gün vizeyi basýp ertesi gün kargodan teslim almamýz gerekiyordu

Birçoðunuza imkansýz gelecek biliyorum ama bunu baþardýk... Hatta 8 de girdiðimiz görüþmenin sonucunda saat 4 gibi kýz arkadaþým pasaportunu almýþtý bile... Bunu þu yüzden söylüyorum, gerçekten birçok þey görüþtüðünüz adamýn inisiyatifinde ve durumunuz ne kadar zor olursa olsun tatlý dil yýlaný deliðinden çýkartýyor

Benim görüþmem biraz daha zor geçti, ortalamam 2,05 ve son sýnýfým. o yüzden esmer abla biraz sorun çýkarttý... Bekliyoruz bakalým yarýn ya da çarþamba pasaportu gönderirler umarým...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Wat Profesörü
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

@necro þimdiden hayýrlý olsun....

Wat Profesörü
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

o cekik gozlü abi bende son sýnýf olmama ragmen bana hic donecekmisin diye sormamýþtý.ve yesil kagýdý verdi bakalým ds gelince anlayacaz...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

þimdi vize görüþmesine gitmmemiþken böyle gerilim haberleri duymak týrstýrýcý
    Fýrsat bulduðunda çýlgýnlýk yapmayan, bilge olamaz.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

bende tedirgin oldum,bu sene daha bi ikna edici cevaplar hazýrlamak gerekiyor sanýrým

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

necro sana not ortalamanla ilgili biþi mi dedi peki ... 1 de 3üncü kez diyorsun.. buna ragmen sende ne tür sorular vardý nasýl bitti detaylarý verebilir misin??
    PLANÖRLE AMERÝKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA ÝÞTE BU WAT..!!!!

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

okul nasýl gidiyor dedi, bende iyi dedim...

bu nasýl iyi yaa dedi... dedim ya iþte þu þu ders zorladý o yüzden biraz düþük ortalama.. kadýn fýrça attý biraz.
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Ben olsam sana vize vermem necro, üçkaðýtçý bir mizacýn var

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

evet ya.. hiç aynaya bakmadan girdim görüþmeye

10 günlük sakal + bonus olarak top sakal, saç baþ daðýnýk... böyle bir herþeyi göze almýþ bir intihar komandosu tipi vardý

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

ooo adamlar 2 ortalama istiyor buna ragmen ort. 2.05 hala sorun mu cýkarýyorlar ... bir de senin 3üncü gidiþin olacak... benim ilk deneme olacak ve ort.2.02 bak simdi stres yaptým sen nerde girdin vizeye peki...?

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

esmer abla/istinye/istanbul

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Milleti korkutma arkadaþým.herkes senmi.. ben olsam sana vermem vize diyorum iþte.. hatta bulundugun mahalleden dýsarý cýkmana izin vermem

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

ohhh bende istanbulda girecegim desene yandýk... hem 2 ort. yeter diyorlar sonrada buna ragmen sorguluyorlar ne tezat bi durum simdi bana derse neden düþük diye bende herkes gibi dersler zordu dicem bakalým ne kadar inandýrýcý olacak... iyice umutsuzlaþtým zaten ...

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

@ dingin1: kötü biþey yok be abi, sadece biraz daha ince eliyorlar o kadar.. önemli olan rahat olmak... ki j-1 en kolay alýnan vize. ayrýca geçen yýl da ayný kadýn ayný þeyi demiþti bana...

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

umarým ... zaten içimde red alacagýma dair bi his var: inþ buraya red yedim diye yazan ilk kiþi olmam 6 mart görüþmem ak mý kara mý görecegiz..

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

FK 27'den þutlarým seni bak

Saðlam bir iþ sözleþmesi götürseydin birçok þey deðiþebilirdi.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    21

necro ,umarim alirsin

necro, simdi vize gorusmesinde son sinif degilde 3-cu sinifim desem ne olur? onlarda benim bilgilerim varmi?
    yani rus wat forumun'da boyle seyler yapan wat'cilar gordum
    Þirket Seçim Yönergesi
    VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ

BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Standart h2b

Alýntý necro Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ki j-1 en kolay alýnan vize. ayrýca geçen yýl da ayný kadýn ayný þeyi demiþti bana...
    sende bu 2.00 barajýnda ýsrarcýsýn heralde yoksa sende mi fen fakültesi öðrencisisin alýþkanlýk olmuþ heralde
    ben bide bu sene h2b ye baþvuracaðým bir de malum ekonomi kötü,iþsizim burda ,bir de mezuniyetle alakasýz iþ bakalým ne romanlar yazacaðýz
    vizeyi versin de...
    Fýrsat bulduðunda çýlgýnlýk yapmayan, bilge olamaz.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

bende cekik gozlu abi ile gorusmustum benide son sinifla ilgili pek zorlamadi ds gelince red wermesin

bu arada hyrlýsý olsun dostum

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

@ roma: transkript te dönemlerin yazýyor, ordan anlýyorlar kaýncý yýlýn oldugunu... bence hile hurdaya girme, saðlam bir okul sonrasý palný götür anlat verirler...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý necro Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Selamlar arkadaþlar,

... sebep olarakta 1 kiþiye "ülkemizde bildiðiniz gibi bir kriz ortamý var ve ülkenize döneceðinize açýkcasý pek inanmýyorum" dedi çekik gözlü arkadaþ türkçe olarak...
    þaþýrdým yahu neye göre karar wermiþ buna acaba çok merak ediyorum..

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

selam nero. vize almis olmana cok sevindim. Sana bir sorum olacak. 3. gidisin oldugunu soylemissin. Bu durumda belgelerini yollayarak da alabilirdin vizeni degil mi? Bu yolu tercih etmemenin ozel bir sebebi var mi? Tesekkurler.

Wat Profesörü
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

@necro ya esmeri bilmiyorum bn girdigimde esmer yoktu ama bi tane guzel turkce konusan abla vardi.yani turkce konusarak gorusme yaptýklarýna bile yesil kegýt veriyordu iþte o an yeþil kagýdýn kesinlikle vize alacagýn manasýna gelmedigini anladým o yuzden simdi vieye girmeden onceki kadar olmasada heyecan var biraz...

Wat Profesörü
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

@Fiorex and @Roma ya banada okulun kac yýllýk sen kacýncý sýnýftasýn dedi bnde okul 5yýllýk(hazýrlýk var) ben 4 teyim dedim yanýmda saglamýndan iþ gorusmesi vardý ortalamam 2.60 tý ve son donem yukselmiþti 3.00 oda hic sormadý iþ master falan bnde sesimi cýkarmadým yani roma benide bir yýlým daha var anlamýþ olabilir ama elinde transkript var ve hazýrlýk gozukuyor.bilmiyorum artýk ama bn olsam yalan soylemezdim...

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý tough Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    selam nero. vize almis olmana cok sevindim. Sana bir sorum olacak. 3. gidisin oldugunu soylemissin. Bu durumda belgelerini yollayarak da alabilirdin vizeni degil mi? Bu yolu tercih etmemenin ozel bir sebebi var mi? Tesekkurler.
    bu soruyu cvplarsan ýýý olur necro...
    Better late than never

ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

Sorunun cevabý ilk olarak kýz arkadaþýmýn özel durumunun olmasý ve ters bi durumda müdehale etmem gerekebilir diye düþündüm... ikinci olarak ta son sýnýf olduðum için uyduruk bir iþ sözleþmesini konsolosluða göndermektense kendim gidip planlarýmý anlatýrsam daha ikna edici olur diye düþündüm.... ayrýca istanbula gitmeyi seviyorum

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Umarim biran once basilir vizen . Nereye gitmeyi dusunuyorsun ?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

bu 2.kez gidenler vizeye girmeyecek uygulamasi istanbulda neden gerceklesmiyor hala
    umari vizen gelir yakinda necro simdiden hayirli olsun

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

Teþekkürler arkadaþlar, ups mesaj attý 1 saat önce teslim almýþlar 26sýnda bana ulaþacakmýþ

@ break: geçen yýlki çalýþtýðým yerde çalýþmayý düþünüyordum ama dün iþverenin attýðý mailde orada iþlerin pek iyi gitmediðini, o yüzden gelmesem daha iyi olacaðýný söyledi... þuan iþ arýyorum

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

abi o gýcýk kadýn bugun bana denk geldi tek bi soruda takýldým umarým alýrým þu vizeyi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)