abi o g?c?k kad?n bugun bana denk geldi tek bi soruda tak?ld?m umar?m al?r?m ?u vizeyi
abi o g?c?k kad?n bugun bana denk geldi tek bi soruda tak?ld?m umar?m al?r?m ?u vizeyi
Evet arkada?lar sonunda bugun pasaportumu ald?m vizeyi basm??lar... neden bilmiyorum üç y?ld?r en çok bu vizeden korkuyordum... dar?s? hepinizin ba??na.
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Amerikan Konsoloslu?u hakk?ndaki bütün dü?üncelerim de?i?ti.. Bu necroyada vize verdiler ya...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ben daha sana bi?ey demiyom... Allah?ndan bul...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
bu arada en iyi tepkiyi babamdan ald?m....
babam 3 y?ld?r kesilnikle amerikaya gitmemi istemiyor. bugun pasaportu al?p ilk onu arad?m... diyalog;
-baba pasaportu ald?m, vizeyi basm??lar..
-hadi yaa,, neyse o?lum napal?m art?k yapacak bi?ey yok
-nas?l ya????![]()
Dar?s? bizim ba??m?za art?k
konun üzerinden 1 y?l geçmi? ama bu konu hakk?nda bir?ey sormak istiyorum. öncelikkle bende seneye 2.dönem erasmusla polonyaya gidiyorum(?ubatin sonu) ve ayn? zaman geldigimde Wat yapmak istiyorum(haziran?n ortas?). bu konuda vizeyi ?ubatta alabildini gösteriyor. bende ?ubatin sonunda gidicegimden i?lemlerin o zamana kadar yeti?ebileceginden ?üpheliyim. ne yapmam gerektigini bilmiyorum aç?kcasi ya ?ubatta polonyaya gidip ordan bir ?irketle anla??cam vizeyi ordan alicam oylede çok geç olurmu kay?t için yani. yada türkiyeden bir firma ile anla??p i?lemleri yurtd??ndan halledip yurtd???ndan vizeyi almak mümkünmüdür. daha önce böle bir?ey yapan varm??
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks