Selamlar arkada?lar,
bu hafta vize görü?mesine girdim, merak eden arkada?lar olur diye deyalar?n? yazmak istiyorum... (Biraz garip bir durum var o yüzden)
3. kez vize için gelen biri olarak en çok dikkatimi çeken ?ey bu y?l biraz daha titiz olamalar? görevlilerin... daha önce sadece 1 ki?iye k?rm?z? ka??t verildi?ini görmü?tüm, ama sadece bu sefer 3-4 ki?i direkt red ald?... sebep olarakta 1 ki?iye "ülkemizde bildi?iniz gibi bir kriz ortam? var ve ülkenize dönece?inize aç?kcas? pek inanm?yorum" dedi çekik gözlü arkada? türkçe olarak... D?er birine ise okulunu bitirdikten sonras? için dediklerinin tatmin edici olmad???n?, daha iyi bir planla gelmesi gerekti?ini söyledi....
yani demek istedi?im biraz seçici davran?yorlar bu y?l...
Benmi mülakata geçelim;
Mülakata k?z arkada??mla gittim cuma günü, ve onun 2. dönem erasmusla polonyada okuyaca?? için pazar günü uça?? vard?.. Yani cuma günü girdi?imiz vize görü?mesine ayn? gün vizeyi bas?p ertesi gün kargodan teslim almam?z gerekiyordu![]()
Birço?unuza imkans?z gelecek biliyorum ama bunu ba?ard?k... Hatta 8 de girdi?imiz görü?menin sonucunda saat 4 gibi k?z arkada??m pasaportunu alm??t? bile... Bunu ?u yüzden söylüyorum, gerçekten birçok ?ey görü?tü?ünüz adam?n inisiyatifinde ve durumunuz ne kadar zor olursa olsun tatl? dil y?lan? deli?inden ç?kart?yor![]()
Benim görü?mem biraz daha zor geçti, ortalamam 2,05 ve son s?n?f?m. o yüzden esmer abla biraz sorun ç?kartt?... Bekliyoruz bakal?m yar?n ya da çar?amba pasaportu gönderirler umar?m...

Alıntı

Bookmarks