arkadaþlar 18 þubatta yaptýðým görüþmeyi daha önce yazmak isterdim ama yolculuk falan fazla ilgilenemedim. neyse görüþmeye geçelim...
bende maddi durumla alakalý hiç belge yoktu ama probem olmadý galiba ..yani sormadýlar...
klasörden yanýlmýyorsam sadece dekont, baþvuru formu falan bir de sadece kapalý transkripti aldýlar diðerleri kalsýn dediler. yani açýk transkript ve öðrenci belgesine bakmadýlar.
Görüþmemi çekik gözlü bir bayan var onla yaptým. benden önce bir adam galiba çalisma vizesi için baþvurmustu. Kadýn evraklara inanmadý galiba, referanslar seni tanýmýyor falan dedi. ben de artýk bundan sonra ilk gelen yandý diyorum yanimdakilere... neyse sýrada ben varmýsým madem...görüþme:
- hi
-hi
-you wanna go to usa by the program work and travel right?
-yea , i wanna go to usa by the program work and travel.
-whic univ. dou study?
-i study kah. sutcu imam univ.
-what do u study there.?
-i study elec. n electronic eng.
-what year are you at the univ.
-it is my 3rd year..(ben bir yýl alta düþtüðümden dolayý transk. de 2 .yýl olarak gorunuyor) .
-will you complete next year...
-maybe
sonra transk. baktý ve ...
-one - two is it your 2nd year..
-i had some problem when i was at in my first year ..my father dead ... yea we can say this is my 2nd year..
-allright..where do you wanna go ?
-it is not certain yet but i wanna go to ny or wyoming...
ok ... i m taking you your pass. ds , sevis iþaretledi ve onlarla birlikte gondereceksin tarzýnda biþiler soyledi.finally..
-good luck in ny or wyoming...
-thank you so much...
bu þekilde geçti görüþme...sonraki gun de job fair vardý ankarada . National Glacier park, montana' da çaliþacaðim hayýrlýsýyla vizeyi alabilirsem.
bu arada yeþil kaðýt beyaz kaðýt tartýþasýna da katký için eklemek istedim...verilen kaðit beyaz
herkese vize görüþmesinde baþarýlar....

...görüþme:
Alýntý
Bookmarks