Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 34 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Florida - Destin - 2009

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation Florida - Destin - 2009

Arkada?lar ,

Haziran ay?nda Florida Destin e gidiyorum bir aksilik olmazsa.

?ehir hakk?nda bilgisi olan var m? acaba yada Destin' e giden?

Ayr?ca bilgisi olan arkada?lar varsa ula??m hakk?nda bir?ey sormak istiyorum.

?stanbuldan Direkt olarak Floridaya uçu? yok malesef. Önce New Yorka gidiyorum, ordanda aktarma yaparak Orlando Internat?onal Air Port' a geçiyorum.

E tabi sonras?ndada önümde yakla??k 500 km yol bulunuyor Destine gitmek için.

Acaba orlandodan Destine uçak var m?d?r?

Yada siz hangi ula??m arac?n? öneririsiniz??

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende ?imdi ona bak?yordum benim i?im kesin de?il ama olursa diye hava yollar?na bak?yorum heralde direk burdan new yorka uçulucak ordan kennedy airporttan direk floridaya uçulabilir veya havaalan? de?ii?tirlip de floridaya gidilebilir diye dü?ündüm ama bi türlü uçu? bulamad?m ben firmaya sormak laz?m onu

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben firmaya sordum, new yorktan aktarmal? gidiyor malesef...fakat orlandoya var?nca bir aktarma daha var yine (

oda otobusle olacak san?r?m...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben firmaya sordum, new yorktan aktarmal? gidiyor malesef...fakat orlandoya var?nca bir aktarma daha var yine (

oda otobusle olacak san?r?m...

evet netten bakt?m ny tan orlandoya gidio orlandodan tallahaseye uçak var (400 dolar )?imdi buldum netten deltadan belki daha ucuz firmalarda vard?r amerikada yerel olanlar onlara bak?yorum ?imdi bide otobüslere bak?cam tekrar yaz?cam buraya

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı anyhow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet netten bakt?m ny tan orlandoya gidio orlandodan tallahaseye uçak var (400 dolar )?imdi buldum netten deltadan belki daha ucuz firmalarda vard?r amerikada yerel olanlar onlara bak?yorum ?imdi bide otobüslere bak?cam tekrar yaz?cam buraya

yerel uçu?lar 220 dolara fln var gene tallahasee ye orlandodan otobüsle destine bilet 83 dolar tren yoluna bakt?m fakat destine yak?n durak bulamad?m

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

bende yard?mc? olmak ?c?n bakt?m greyhound ve amtrak e ama bulamad?m destine yak?n b?r durak

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yokmu daha önce gitmi? biri yard?mc? olsun

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

O halde en iyi secenek Orlandoya gelmek ve otobusle gitmek gibi, ekonomiklik dusunulecekse...83 dolar yaklas?k 500 km...

fakat uça??n orlandoya var?s saatini iyi ayarlamak gerekli....

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Buarada benim rastlad???m en ucuz firma delta oldu orlando için...Fakat soyle bir sorun var arkada?lar...

Benim ald???m bilgilere göre uça??n istanbuldan kalk?s saati 12.30..ve new yorka vard?ktan sonraki aktarma uca??n?n kalk?s saati aras?nda yaklas?k 3 saat var..bu süre kontroller için yeterli..
    fakat orlandoya vard???m?z zaman gece 12 oluyor...

bu durum kars?s?nda bende delta hava yollar?n?n baska bir saatte seferi olup olmad???n? sordum..Bu kezde sabah saatlerinde bir ucus soylediler...Orlandoya gec saatte varm?yoruz iyi hos güzel derken,, bana sunu soylediler....sabah saatlerinde istanbuldan kalkan ucak, new yorka var?nca aktarma yapaca??m?z uca?a geçmek için sadece 2 saatimiz oldu?unu ve bu sürenin kontroller için yetmeyebilece?ini soylediler..

lütfen sizlerde bu konulara dikkat edin...uça?? kaç?rma riskini dikkate al?n derim ucus saatleri secerken...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Buarada benim rastlad???m en ucuz firma delta oldu orlando için...Fakat soyle bir sorun var arkada?lar...

Benim ald???m bilgilere göre uça??n istanbuldan kalk?s saati 12.30..ve new yorka vard?ktan sonraki aktarma uca??n?n kalk?s saati aras?nda yaklas?k 3 saat var..bu süre kontroller için yeterli..
    fakat orlandoya vard???m?z zaman gece 12 oluyor...

bu durum kars?s?nda bende delta hava yollar?n?n baska bir saatte seferi olup olmad???n? sordum..Bu kezde sabah saatlerinde bir ucus soylediler...Orlandoya gec saatte varm?yoruz iyi hos güzel derken,, bana sunu soylediler....sabah saatlerinde istanbuldan kalkan ucak, new yorka var?nca aktarma yapaca??m?z uca?a geçmek için sadece 2 saatimiz oldu?unu ve bu sürenin kontroller için yetmeyebilece?ini soylediler..

lütfen sizlerde bu konulara dikkat edin...uça?? kaç?rma riskini dikkate al?n derim ucus saatleri secerken...

bende aynen deltayla gidicem ama 2 saatl?k zaman yetmezse nap?caz en iyisi direk newyorka bilet almak sonra ordan art?k florida orlandoya i?imiz bitince bileti hemen al?p uçmakta mant?kl? gözüküyo sana baz? linkler verim ordan bakarsan daha kolay olur senin için

Havayolu

* http://www.expedia.com/
    * http://www.orbitz.com/
    * http://www.travelocity.com/
    * http://www.cheaptickets.com/

Otobüs

* Greyhound Bus
    Tel: 1-800-231-2222
    http://www.greyhound.com/

* Bonanza Bus
    Tel: 1-888-751-8800
    http://www.bonanzabus.com/

* Peter Pan Bus
    Tel: 1-888-343-9999
    http://www.peterpanbus.com/

Tren

* http://www.amtrak.com

Araba kiralama Servisleri

*
    * Budget Rent-a Car

Tel: 1-800-527-0700
    http://www.budgetrentacar.com/

* Dollar Rent-a Car
    Tel: 1-800-527-0700
    http://www.dollarcar.com/

* Avis Rent-a Car
    Tel: 1-800-230-4898
    http://www.avis.com/

bu linkleri MAJ adl? kullan?c?n?n verdi?ini belirtiyim onada te?ekkürlerimi iletim burdan

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

linkler için tesekkurler gercekten...
    Konuyla ba?lant?l? bir?ey soraca??m bu halde.

Bu bahsetmi? oldu?unuz otobus s?rketleri, türkiyedeki gib mi? yanii özel bir terminalleri var m? yoksa havaalan?nda bürolar? falan m? var...Yani orlandoya indikten sonra otobus bileti bulmakta sorun yasarmyz yada netten ?imdieden alal?m m? bileti...
    Yani Türkiyede olsa, her saat istedi?miz yone buluruzda, bayram falan de?ilse....yanii orlandoda daha onceden bileti al?pta, s?k?nt?ya dusmekte te var...dusunsenize uca??n?z rotar yap?yor ve ardarda hersey sark?yorr, eliniz kolunuz ba?l?...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar, Florida Destin' e gidecek kat?l?mc?lar için güzel bir haberim var. Yani bo? yere heyecan yapm???z bir bak?ma..

Destin' e gitmek için New york üzerinden Orlandoya aktarmaya yapmaya gerek yokmu? çünkü zaten Destin yak?nlar?nda ATLANTA'da uluslararas? bir hava alan? daha varm??. Zaten sponsor ?irket ve i? verende bu havaalan?na yönlendirmi?ler...Atlantadan Destin için uçak yada otobüzü tercih edebilirz tekrar..Atlanta Destin aras? yaklas?k 400 km...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkada?lar, Florida Destin' e gidecek kat?l?mc?lar için güzel bir haberim var. Yani bo? yere heyecan yapm???z bir bak?ma..

Destin' e gitmek için New york üzerinden Orlandoya aktarmaya yapmaya gerek yokmu? çünkü zaten Destin yak?nlar?nda ATLANTA'da uluslararas? bir hava alan? daha varm??. Zaten sponsor ?irket ve i? verende bu havaalan?na yönlendirmi?ler...Atlantadan Destin için uçak yada otobüzü tercih edebilirz tekrar..Atlanta Destin aras? yaklas?k 400 km...

evet boyle çook rahat oluyor fakat istanbuldan delta uçaklar? yaz?n 12:30 da kalk?yor newyorka inme yerel saatle 4:55 oluyor orda giri? i?lemleri bavul bulma falan derken 3 saat anca yeter atlantaya new yorktan 2 uçu? var o saatten sonra biri 6:55 di?eri 8:40 6:55 uça??na yeti?mek için baya zorlamak gerekli ki ilk defa gidicem en az?ndan ben o yüzden 8:40 uygun bu uçakta atlantaya 11:24 te var?yor i?te sorun ?imdi ba?l?yor bu saatten sonra fort walton beach airporta ki buras? destine en yak?n havaalan? floridada uçu? yok uçu? sabah 7:50 de ba?l?yo yerel saat 8 de iniyorsunuz sonra destin 35 kilometre art?k taksimi ?ehiriçi otobüsmü oras?n? bilmem sorun atalanta fazladan 8 saat kalmak yaln?z gidice?im için dü?ündürüyor zaten yeterince yorgun olucam okadar uçu?laordan otobüse bakmak laz?m bide otobüste 12 saat ila 9 saat sürüyor buyrun bi ak?l verin daha önce giden arkada?lar nerdesiniz

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bir tur ?irketini arayaca??m...sonra yard?mc? olabilecek bir ?eyler yazaca??m bende...1dk..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Öneri

Alıntı anyhow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet boyle çook rahat oluyor fakat istanbuldan delta uçaklar? yaz?n 12:30 da kalk?yor newyorka inme yerel saatle 4:55 oluyor orda giri? i?lemleri bavul bulma falan derken 3 saat anca yeter atlantaya new yorktan 2 uçu? var o saatten sonra biri 6:55 di?eri 8:40 6:55 uça??na yeti?mek için baya zorlamak gerekli ki ilk defa gidicem en az?ndan ben o yüzden 8:40 uygun bu uçakta atlantaya 11:24 te var?yor i?te sorun ?imdi ba?l?yor bu saatten sonra fort walton beach airporta ki buras? destine en yak?n havaalan? floridada uçu? yok uçu? sabah 7:50 de ba?l?yo yerel saat 8 de iniyorsunuz sonra destin 35 kilometre art?k taksimi ?ehiriçi otobüsmü oras?n? bilmem sorun atalanta fazladan 8 saat kalmak yaln?z gidice?im için dü?ündürüyor zaten yeterince yorgun olucam okadar uçu?laordan otobüse bakmak laz?m bide otobüste 12 saat ila 9 saat sürüyor buyrun bi ak?l verin daha önce giden arkada?lar nerdesiniz

Do?rusunu soylemek gerekirse, önerim ?u..
    Bende ilk defa gidece?im ve new yorktan aktarma konusunda bende 20.40 pm i secerim...Atlantadanda otobusu tercih etmek en iyisi...Çünkü uçak için bekleyip yorgun arg?n rezil olana kadar okadar saat..Otobuse binip daha Ekonomik bir parayla gitmek ve dinlenmek en do?rusu bana kal?rsa....Ben otobusle gitme karar? ald?m...

Fakat ?imdide soyle bir sorun var..Otobusun 9-12 saat sürmesi sorun de?il ..manzara izleye izleye gidilir fakat gecenin 12 sinde otobus bulabilecekmyz Destine?? Bence ?imdiki sorun bu?

Buarada yolculu?un 9-12 saat sürdü?ünden eminmsn....400-500 km , ankara istanbul gibi gerçi ordaki otobus soforleri ve firmalar nas?l çok merak ediyrm

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Do?rusunu soylemek gerekirse, önerim ?u..
    Bende ilk defa gidece?im ve new yorktan aktarma konusunda bende 20.40 pm i secerim...Atlantadanda otobusu tercih etmek en iyisi...Çünkü uçak için bekleyip yorgun arg?n rezil olana kadar okadar saat..Otobuse binip daha Ekonomik bir parayla gitmek ve dinlenmek en do?rusu bana kal?rsa....Ben otobusle gitme karar? ald?m...

Fakat ?imdide soyle bir sorun var..Otobusun 9-12 saat sürmesi sorun de?il ..manzara izleye izleye gidilir fakat gecenin 12 sinde otobus bulabilecekmyz Destine?? Bence ?imdiki sorun bu?

Buarada yolculu?un 9-12 saat sürdü?ünden eminmsn....400-500 km , ankara istanbul gibi gerçi ordaki otobus soforleri ve firmalar nas?l çok merak ediyrm
    malesef firman?n yolculuk süresi olarak yazd??? süre bu

ben bakt?m gece sefer yok otobüs içinde sabah? bekliceksin malasef en erken otobüs 8:30 dayd? galiba

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ozaman....san?r?m yine otobusu secerim fakat ucak ekonomikse ucakta olabilir veya atlantada kalacak bir yer bulaca??m.....

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

art?k bi yolu bulunucak ordan ?irketine sorarsan belki yard?mc? olurlar kalma konusunda

benim 9 martta i? görü?mem var olursa destin florida 16 s?nda yola ç?k?cam burdan sen ne zaman yola ç?k?yorsun bu arada

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim tarihim 20 hazirana kadar süresi var fakat ben 2-3 haziran gibi gidece?im...senin i? yeri neresi?

Pozisyon: Sponsor Şirket
    Tecrübe Puanı
    0

Fort walton beach airport tan (http://flyvps.com/) ula?man?z sizin için daha iyi olur.
    Amerikaya daha gider gitmez yan?n?zda valizlerle 50-60 dolar ucuz olsun diye yüzlerce km yi otobüs ile gitmenize gerek yok.
    Destin için uçak bileti almadan birde KLM yi incelemenizi tavsiye ederim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Bizde destin'e gidiyoruz 4 ki?i.
    Uçu? i?leri falan yakla??k kaç dolar yap?yor?
    Art?
    ?imdiden rezervasyon yapt?r?p ucuza getirme gibi bir ihtimalimiz var m?? Vize verilmesse iptal ederiz vize verilirse gideriz al?r?z bileti.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı emrESES_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde destin'e gidiyoruz 4 ki?i.
    Uçu? i?leri falan yakla??k kaç dolar yap?yor?
    Art?
    ?imdiden rezervasyon yapt?r?p ucuza getirme gibi bir ihtimalimiz var m?? Vize verilmesse iptal ederiz vize verilirse gideriz al?r?z bileti.

Uçu? ücretleri gidi? geli? olmak üzere firmadan firmaya de?i?iyor. Fakat yakla??k 650-700 EURO civar?nda diyebilirim. Bizde henüz bilet almad?k, vize sonucunu bekliyoruz.
    ?imdiden rezervasyon yapt?rma imkan?n var tabiki fakat sana belli bir süre veriyorlar, bazen 1-2 gün bazense 1-2 hafta içinde bileti alman laz?m..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkadaslar ben de destin'e gidiyorum cankurtaran olarak. ucak bileti icin bir acentayla anlast?k. su anda biletimizi ay?rtt?r?p 1 ay sonra sat?n alabiliyoruz. ?stanbul - Destin gidis dönüs 700 euro su anda. Biraz daha ucuza satan yerler var ama 1 ay beklemiyorlar. Yani biletimizi 1 ay sonra alacag?m?z icin en ucuz bilet budur. Firma delta, aktarmalar da ny ve atlanta. Bu arada arkadaslar cok tart?s?lm?s bu konu; destin VPS diye geciyor. Big Kahuna's ta cal?sacak arkadaslar havaalan?ndan indikten sonra 500 km falan deil taksiyle 2 dkl?k bir yol gidecekler

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

benim i?imde kesin olmamakla birlikte floridaya gidecegim giden arkada?lar hangi firmada çal??acaklar ve yard?mlar?n?z? bekliyorum elninoyavuz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Biletimi KLM'den ald?m. ist-amsterdam-memphis aktarmal?. iç hatlardan da valparaiso.ya gidiyoruz. ordan da taksiyle destin-big kahunas.a. dönü? ny.dan. fiyat? da 625 euro.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı miniwitch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biletimi KLM'den ald?m. ist-amsterdam-memphis aktarmal?. iç hatlardan da valparaiso.ya gidiyoruz. ordan da taksiyle destin-big kahunas.a. dönü? ny.dan. fiyat? da 625 euro.
    Gidi? tarihiniz ne zaman??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende klm den ald?m. ist-amsterdam-memplis- fort W beach 719 euro 11 haziran gidi?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı nico391988 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende klm den ald?m. ist-amsterdam-memplis- fort W beach 719 euro 11 haziran gidi?
    haberlesrz insallah arkadaslar...bende destindeyim,, allah k?smet ederse 48 saat sonra uça??m var..yard?m edebilece?im bir?ey olursa grsz...

kolay gelsin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Gidi? tarihiniz ne zaman??
    3 haziran

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende destina gidicem vizem c?karsa...Destina en yap?n havaalan? 'Okaloosa country regional airport' buras?da hemen 20 dkka lik bir mesefade destina..Su an liste yan?mda yok ama oraya sefer yapan ?irketleri istersen yazabilirm

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)