Merhabalar arkadaþlar bu sabah vize için istanbuldaki amerikan konsolosluðuna gittik arkadaþlarýmla biz kýbrýstan katýldýðýmýz için bu sene kktc de geç alacaklarýný söylediler biz de ara tatilde hemen aradan çýkaralým diye istanbuldan alalým diye yola çýktý
neyse sabah bi hayli soðuktu içeri ye giriyorsunuz bi kaç dosya kontrolü yapýyorlar.
sonra girdiðinizde banka numarasý alýr gibi size numara veriyorlar ve bekliyorsunuz ben erken gittim 12. kiþiydim![]()
diðer arakdaslarým benden önceydi ben onlardan hatta sorularý falan alýrým diyordum hiç de öyle olmadý. Neyse ilk önce parmak izi alýyorlar ayný numara ile tekrar bekliyorsunuz bi baktým sýra bana geldi diðer arkadaslarýmdan önce ben girdim görüþmeye
aynen bankada ki vezne þeklinde bi camekanýn arkasýndan konusuyor görevli sizinle ben aslýnda o kadýna gitmek istemiyordum çünkü benden öncekileri uzun tutmustu artýk yapacak biþey yoktu ve gittim
kadýn biraz soguktu bende oldukca güler yüzlü gittim neyse
aramýzdaki konusmayý yazayým :
ben =B görevli = G
G: Welcome how are you ?
b: Ým fine and you
G im ok thanks!
G: Bana burda çok garip bi soru sordu hiç bir þey anlamadým ve þok oldum
SEVÝS ile ilgiliydi yanýlmýyorsam ve (ödeme ) geçti arada bende anlamadým bi kez daha tekrar etti bende þirketim biliyor ben daha bilmiyorum gibi aptal bi cevap verdim aslýnda soruyu anlayamadým neyse kadýn sonra ok dedi geçti. Sonraki sorular süperdi
G: Where do you study ? (burada çogu kiþi study 'i Stay anlýyordu ve yanlýþ cvp veren çok oldu aman dikkat edin)
B:i study in cyprus
G: what is your department ? (bölümümü sordu )
B: my department is cinema radio and television dedim
G: why did u chooise ( nie o bölümü seçtin diye sordu)
B: bende hazýr cevap Because i like movie dedim
G hemen ardýndan Bana What is your Favorite movie dedi?
B bende my fav. movie is titanic dedim gülümsedi ohh ok falan dedibiraz rahatladým bende
sonra
G: What is your mother and father job ?
B my father is a teacher my mother is a nurse
Gk
G: Where do u live your parents ?(Ailemin nerede yaþadýgýný sordu )
B: my parents living in Balýkesir dedim
Gk
G: son soru olarak da usa da birisini tanýyormusun dedi
B : bende hayýr diyerek bitti
yeþil bi kaðýt verdi ds 2019 formum geldiðinde belli olacak dedi bende ok have a nice day dedim ayrýldým
yalnýz tek takýldýgým nokta ilk baþta takýldýgým yer umarým bi sorun çýkmaz diðer sorular çok çok basitti öyle niye baþlamadý onu da anlamadým ama çogu kiþi yanlýþ cevap veriyordu dikkat edin derim ben
inþ alýrým þu vizeyi
artýk 3 hafta geçmek bilmez
1 soruya yanlýþ cevap verdiðimde sorun yaþarmýyým arkadaslar ?????

k
Alýntý
Bookmarks