aslinda halen o sirkette calisiyorum. Sadece sana sunu soyleyebilirim. Is sozlesmeni dikkatlice oku. Orada yazanlar disinda bir seyle karsilasmayacaksin. Fakat orada yazanlarla burdaki sirketinin soyledikleri arasinda maalesef farklar oluyor. Ogrenciler oraya geldiklerinde onlara vaadedilen seylerle karsilasmadiklarin da maalesef hayal kirikligina ugruyorlar. Onun disinda Mobile gercekten guzel bir sehir. Caninin siklacagini dusunme sakin. Mobile, Daphne, Malbis ya da Fairhope da calisacaksin. Saydigim yerlerin hepsi guzel yerlerdir. Mobile disindakiler daha kucuk yerler. Turkiye' nin Bodrum'u, Didim'i gibi. Fairhope da guzel bir sahil, Daphne de Wal-Mart, Malbis'de alisveris merkezleri vardir. Yani pisman olacagini dusunmuyorum. Son bir tavsiye kesinlikle senden sorumlu Supervisor' in kim ise onunla iyi gecinmeye bak. Cunku sen Wendy's in degil HCMS'nin calisanisin.Gitme tarihin yakinlastigi zaman ben oradaki supervisorlarinin isimlerini de veririm sana ki orada biraz olsun rahat edersin. Senden sorumlu olacak Major Supervisor Lubo olacak. Gelecegin tarihi ona mail atacaksin. Ama merak etme tum bunlar zaten is sozlesmende sana belirtilecek. Onun disinda kafani biraz rahatlatmak istedim. Umarim ise yaramistir. Kolay gelsin
![]()

Gitme tarihin yakinlastigi zaman ben oradaki supervisorlarinin isimlerini de veririm sana ki orada biraz olsun rahat edersin. Senden sorumlu olacak Major Supervisor Lubo olacak. Gelecegin tarihi ona mail atacaksin. Ama merak etme tum bunlar zaten is sozlesmende sana belirtilecek. Onun disinda kafani biraz rahatlatmak istedim. Umarim ise yaramistir. Kolay gelsin
Alıntı
Bookmarks