bakalým artýk bizede 12 marta wize görüþmesini aldýlar umarým güzel gecervarmý arkadaslar 12 martta giden??
bakalým artýk bizede 12 marta wize görüþmesini aldýlar umarým güzel gecervarmý arkadaslar 12 martta giden??
Belki Ds belgesiyle gitmemiþlerdir bilinmeski :S
ewet arkadaslar bayadýr nete giremedim. ewet aldýk wizeyi evraklarda tam oldugu için direk aldýk wizeleri sonunda kurtulduk ya su dertten darýsý herkesin basýna![]()
ha bide sorulara gelince bana fazla biþe sormadý nedense anlamadým sarýsýn orta yaslarda bi kadýndý cok güleryüzlüydü yani 12 martta wizeye gidenler þanslýdýr kadýn herkese wizeyi verdi. cevap veremeyenler oldu onlara bile verdi gidene kadar bbc falan izle ingilizceni geliþtir dediklasik sorular sordu nerde okuosun ve ne iþ yapýosun dedi ve iþlemleri tamamladý....arkadasýmda asýk yüzlü beyaz tenli bi yaþlý adama geldi tam alamaz edik adamda biþe sormadý neden gidiosun dedi cvp alýnca oda verdi wizeyi umarým herkes bu görevlilere düþer
kadýn güleryüzlü durmaktan soru sormayý unutuo
![]()
hayýrlý olsun kardesim...
darisi tüm ds bekleyenlerin basina =))
hayýrlý olsun darýsý baþýmýza
çekik göz ne alemdeydi
Hayýrlý olsun arkadaþým...
O japon a duacý onlarca kiþi vardýr sanýrým![]()
16-17 HAZIRAN OHÝO YOLCUSU...
tesekkürler arkadaslar darýsý sizeo çekik gözlü iyiki bize denk gelmedi ya bizden sonra 2 kiþiye vermemiþ wize biz þanslýydýk bizde yoktu
![]()
kaçtane consul var orda ? yani %kaç ihtimalle çekik göze düþerim ?
çevremdeki herkes çekik gözlüyle interview yaptý kesin banada o cýkýcak ya
ben gittigimde önce 1 taneydi sonra dieri geldi 2 kiþi oldular yani kac olacagý hiç belli olmuo zaten hep farklý oluolar hergun farklý kiþiler oluo.
bana çekik gözlü geldi yaa sorun çýkardý iþ kontratýmý istedi belgeleri elime verdi yolladý beni bende iþ kontratýnýda o belgelerle ups ile yolladým þimdi sonucu bekliyorum daha galmedi
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks