Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: pennyslavania?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart pennyslavania?

slm arkada?lar. pennyslavania.ya giden var m?? ben Lancaster.da çal??cam. oraya giden varsa tan??al?m

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

PENNSYLVANIA yazmas? en zor eyalet Ben gittim bir müddet Bristol'da kald?m ara ara philedelphia'ya gittim. Pennsylvania araçlar?n?n sadece arkas?nda plakalar? var önlerinde yok. Her?eyi söyledim bak eksik bir?ey kald? m??
    admin (at) turkishwat.net

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

lancaster amish memleketidir ayr?ca..elektrik flan kullanmazlar.arabaya binmezler.herkes ayn? giyinir erkeklerinin saç kesimleri tek modeldir.pantolon ask?s? takarlar.k?zlar?n kafas?nda bi?i vard?r

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben d pennsylvaniaya gidiorm bi arkada?mla beraber. ama biz hershey parkta çal??caz.oraa giden wae gitm? olan varsa yard?mlar?n?z? bekleriz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ewt yanl?? yazm???m. pennsylvania. asl?nda amerikan?n heryerinde bir Türk ile kar??la?mak mümkün. benim çal??aca??m yer hershey park?na yak?n san?r?m. neyse arkada?lar ben sizi bulurum orda :P ( sanki oras? Türkiye)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

peki,biz gökhan ve ben, gizem, subwayde çal???orz hershey park?n içinde. bulun bizi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı moone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki,biz gökhan ve ben, gizem, subwayde çal???orz hershey park?n içinde. bulun bizi
    arkada??m bnde hershey parka gitcem bu yaz.oras? nas?l?i? rahat m??e?lenceli bi yermi?memnun kal?rm?y?z?bunlar? cevaplarsan çok sevincem.çünkü biz bu yaz oraya gitmeyi ciddi ciddi dü?ünüoz?beni h?zl? bir ?ekilde bilgilendirirsen sevinirim.?imdiden te??ekürler

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

walla bende hershey park? dü?ünüyorum sercen kerem tomaç facebookta ekleyin arkada?lar konu?al?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben ve 2 arkada??m daha Hershey'de çikolata fabrikas?nda çal??may? dü?ünüyoruz. Job offer'? daha imzalamad?k e?er daha önce giden varsa ya?am nas?ld?r, hayat çokmu pahal?, 2. i? seçene?i çok mu az vb bilgiler werirse sewinirim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart hersheypark-pensylvania

Alıntı moone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008 yaz?nda hersheypark ta subway de ça?l??aca??m.Varsa orada çal??acak ba?ka arkada?lar yaz??al?m olursa beraber gidelim hatta...
    *EnFla ProDuction™*

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks