slm arkada?lar. pennyslavania.ya giden var m?? ben Lancaster.da çal??cam. oraya giden varsa tan??al?m![]()

slm arkada?lar. pennyslavania.ya giden var m?? ben Lancaster.da çal??cam. oraya giden varsa tan??al?m![]()
PENNSYLVANIA yazmas? en zor eyaletBen gittim bir müddet Bristol'da kald?m ara ara philedelphia'ya gittim. Pennsylvania araçlar?n?n sadece arkas?nda plakalar? var önlerinde yok. Her?eyi söyledim bak eksik bir?ey kald? m??
admin (at) turkishwat.net

lancaster amish memleketidir ayr?ca..elektrik flan kullanmazlar.arabaya binmezler.herkes ayn? giyinir erkeklerinin saç kesimleri tek modeldir.pantolon ask?s? takarlar.k?zlar?n kafas?nda bi?i vard?r![]()

ben d pennsylvaniaya gidiorm bi arkada?mla beraber. ama biz hershey parkta çal??caz.oraa giden wae gitm? olan varsa yard?mlar?n?z? bekleriz![]()

ewt yanl?? yazm???m. pennsylvania. asl?nda amerikan?n heryerinde bir Türk ile kar??la?mak mümkün. benim çal??aca??m yer hershey park?na yak?n san?r?m. neyse arkada?lar ben sizi bulurum orda :P ( sanki oras? Türkiye)![]()

peki,biz gökhan ve ben, gizem, subwayde çal???orz hershey park?n içinde. bulun bizi![]()

walla bende hershey park? dü?ünüyorum sercen kerem tomaç facebookta ekleyin arkada?lar konu?al?m

Ben ve 2 arkada??m daha Hershey'de çikolata fabrikas?nda çal??may? dü?ünüyoruz. Job offer'? daha imzalamad?k e?er daha önce giden varsa ya?am nas?ld?r, hayat çokmu pahal?, 2. i? seçene?i çok mu az vb bilgiler werirse sewinirim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks