Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New York , Medford , Boomers

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart New York , Medford , Boomers

Arkada?lar medford ny hakk?nda bilgisi olan varm? long islandta boomers park? var park? geçtim sonuçta çal???caz sorun de?il ama medford nas?l bi yer en az?ndan o konuda bilgisi olan varm? tabi boomers hakk?nda bilgisi olan varsa onada aç???m

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

anyhow merhaba... ben de ayn? i?e ve ayn? pozisyona yerle?tim job fair'de.3 mart'ta orda m?yd?n ? ki?isel mesaj atam?yorum.?imdilik burdan konu?al?m.kaç?nda gideceksin amerika'ya ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı devil's advocate Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anyhow merhaba... ben de ayn? i?e ve ayn? pozisyona yerle?tim job fair'de.3 mart'ta orda m?yd?n ? ki?isel mesaj atam?yorum.?imdilik burdan konu?al?m.kaç?nda gideceksin amerika'ya ?

ben ordayd?m ilk seçen ben oldum hatta yan?mda iki arkada? vard? tan?m?yodum onlar? fakat tan??amad?mda sonra baz? evraklara imza atarken kaybettim onlar? seçmemi?te olabilirler ben 18 haziranda uça?a biniyim diyorum ama tabi e?er imkan?m?z varsa hep beraber gitmememiz için sebep yok bence

ben sana ?imdi özel mesaj at?cam mailimi vericem eklersen msn üzerinden daha detayl? konu?uruz

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Long Island hakk?nda bir sürü ?ey yazd?m. Topici bulup okuyun.
    ??yeri nedir bilmem ama Long Island'da Türk nüfusu iyidir. Türk lokantalar? falan bulursunuz. NY oldu?una bakmay?n siz. Manhattan'a trenle 45 dk da gidersiniz MEdford'dan ve tren bileti pahal?d?r. O yüzden NY'a e?lenmeye gidiyorum demeyin.
    E?er i? konusunda problem ç?karsa hemen bi araba al?n ve benzinlikleri gezmeye ba?lay?n. Benziliklerin neredeyse hepsi Türk'tür ve i? bulma ihtimaliniz yüksek.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Long Island hakk?nda bir sürü ?ey yazd?m. Topici bulup okuyun.
    ??yeri nedir bilmem ama Long Island'da Türk nüfusu iyidir. Türk lokantalar? falan bulursunuz. NY oldu?una bakmay?n siz. Manhattan'a trenle 45 dk da gidersiniz MEdford'dan ve tren bileti pahal?d?r. O yüzden NY'a e?lenmeye gidiyorum demeyin.
    E?er i? konusunda problem ç?karsa hemen bi araba al?n ve benzinlikleri gezmeye ba?lay?n. Benziliklerin neredeyse hepsi Türk'tür ve i? bulma ihtimaliniz yüksek.
    valla belki ula??m pahal? diyebilirsin ama 45 dk beni durdurmaz sonuçta 1 buçuk saatte kad?köye geçip veya 2 saatte beylikdüzüne gidip arkada?larla e?lenmi?li?im var istanbuldan kat?l?yoruz new york kollas?n kendini son cümleler ?akad?r yanl?? anlama

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

sima olarak hat?rl?yor olabilirim seni anyhow.sen de beni hat?rlars?n büyük ihtimal; üzerimde armal? ceket vard?.hard rock'la ilk görü?meye giren gruptayd?m.palace ile son anla?an ki?i bendim.ikinci tercihim olmas?na ra?men geç girdim mülakat?na.yetkilinin elindeki listeden gördü?üm kadar?yla 7-8 ki?iyle anla?amaya varm??lard?.birçok eyalette ?ubesi oldu?u için kaç tanesi medford'a yerle?ti bilmiyorum.bizim haricimizde maksimum bir iki ki?i yerle?mi?tir ayn? yere.i? pozisyonun belli mi ? bana websitelerinde yer alan i?leri gösterip hangisini istedi?imi sordu.fark etmez dedim;ama san?r?m go cart'ta görev alaca??m... okulum bu sene geç kapan?yor.son s?nav tarihim 23 haziran.vizem onaylan?rsa son s?nav?m? verip ayn? gün istanbul'a geçece?im.24 haziran'da da amerika'ya uçmay? planl?yorum.25 haziran i?e ba?lama tarihim.o yüzden birlikte gidemeyece?iz san?r?m.ama konaklamay? birlikte halledebiliriz.tek sorun konaklaman?n pahal? olmas?.ba?ka bir yer ya da birkaç ki?i daha bulup bu ücreti biraz daha a?a?? dü?ürürsek hiçbir sorunumuz kalmaz.msn'den ekledim seni;ama pek giremiyorum bugünlerde.detaylar? burdan ya da çevrimiçi denk gelirsem msn'den konu?uruz...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

deneyimlerini payla?t???n için çok te?ekkür ederiz Faruk... benim sana sormak istedi?im iki ?ey var.birincisi ucuz konaklama konusunda bize ne önerebilirsin ? di?eri ikinci i? bulmak bu bölgede kolay m? ?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Size yak?n olan Patchouge istasyonundan Penn Station yani Manhattan'a yapaca??n?z yolculu?un tek yön ücreti $9.75 ila $13.50 aras?nda saate göre de?i?iyor. AYr?ca Long Island'da toplu ta??ma araçlar? yayg?n olmad???ndan taksiye bay?laca??n?z paralar? saym?yorum. Yani ?ehrin kalbine her yolcu?unuz en az $20 tutacakt?r.
    Bölgede benzin istasyonlar?nda i? bulabilirsiniz. Bol miktar Türk i?letmeci var oralarda. Ama araban?z olmas? ?art. Çünkü i?e gelip gitmeniz araba olmadan imkans?z. Bu ?ekilde bir i?e girebilirsiniz. Restoranlarda falan da ?ans?n?z? deneyin.
    E?er ille de gidicem diyorsan?z gitmeden önce grubunuzu olu?turun ve 4 ki?i birle?ip bir araba al?n. Bunu yaparken bir Amerikal?dan yard?m al?n. Daha da sorunuz varsa yaz?n bakal?m.
    Konaklama konusunda söyleyecek pek fazla sözüm yok çünkü çal??t???m yerdeki bir i?çinin evinde kalm??t?m. Ayl?k $275 ödüyordum. Gayet rahatt?. Tavan aras?n? veya evinin bir odas?n? kiralayan birini bulman?z zor olmaz san?r?m ama depozito isteyerek belinizi bükebilirler. Gitmeden önce craigslist'den piyasay? ara?t?rabilirsiniz.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size yak?n olan Patchouge istasyonundan Penn Station yani Manhattan'a yapaca??n?z yolculu?un tek yön ücreti $9.75 ila $13.50 aras?nda saate göre de?i?iyor. AYr?ca Long Island'da toplu ta??ma araçlar? yayg?n olmad???ndan taksiye bay?laca??n?z paralar? saym?yorum. Yani ?ehrin kalbine her yolcu?unuz en az $20 tutacakt?r.
    Bölgede benzin istasyonlar?nda i? bulabilirsiniz. Bol miktar Türk i?letmeci var oralarda. Ama araban?z olmas? ?art. Çünkü i?e gelip gitmeniz araba olmadan imkans?z. Bu ?ekilde bir i?e girebilirsiniz. Restoranlarda falan da ?ans?n?z? deneyin.
    E?er ille de gidicem diyorsan?z gitmeden önce grubunuzu olu?turun ve 4 ki?i birle?ip bir araba al?n. Bunu yaparken bir Amerikal?dan yard?m al?n. Daha da sorunuz varsa yaz?n bakal?m.
    Konaklama konusunda söyleyecek pek fazla sözüm yok çünkü çal??t???m yerdeki bir i?çinin evinde kalm??t?m. Ayl?k $275 ödüyordum. Gayet rahatt?. Tavan aras?n? veya evinin bir odas?n? kiralayan birini bulman?z zor olmaz san?r?m ama depozito isteyerek belinizi bükebilirler. Gitmeden önce craigslist'den piyasay? ara?t?rabilirsiniz.

çok sa?ol yard?mlar?n için evet tek sorun pahal? olmas? 2 haftada bi ineriz olmad? bizde craiglistten bak?yorum evlere sürekli ben çook güzel evler var in??allah düzgün bi tane bulabiliriz orda

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Faruk ev kiralarken ve araba al?rken nelere dikkat etmeliyiz ? kira kontrat?yla m? çal???yorlar yoksa güvene dayal? m? ? vatanda? olmayanlar araba al?p satabiliyor mu ? ula??m sorununu bisiklet vb. araçlarla çözme ?ans?m?z var m? ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yokmu medford boomersa giden arkada?lar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)