arkadaþlar ben ayýn 9 unda bostonda olacam ve ordan ossipee arabalarýna binmem lazýmmýþ newhampshire a gitmem için ve ben havaalanýndan çýkýnca ne yapýcam bilmiyorum oraya yakýn mý kalkan otobüsler bilen biri varsa tarif etsin çok sevinirim....![]()
arkadaþlar ben ayýn 9 unda bostonda olacam ve ordan ossipee arabalarýna binmem lazýmmýþ newhampshire a gitmem için ve ben havaalanýndan çýkýnca ne yapýcam bilmiyorum oraya yakýn mý kalkan otobüsler bilen biri varsa tarif etsin çok sevinirim....![]()
baba bende 10 unnda biniyorum boston ordan rhode islanda gidiyorum fakat bnmde il sabna yardýmcý olamýyocam kusura bakma
elturko new hampshire'da nereye gidiyosun conway'dir büyük ihtimal ben ordayým
Amerika içinde Greyhound'un bir çok yere otobüsü var. West Ossipee'ye de varmýþ. Anasayfa'dan aratýrsanýz saatlerini ücretini ve nereden kalktýðýný bulabilirsiniz.
Greyhound
Zaten gidince ne yapacaðýný bilmemen, iþin eðlenceli tarafýný oluþturmuyor mu?
En basitinden ingilizce ile sorularýný sorup halledersin. Hatta kaybolursan falan daha güzel olurÝyi eðlenceler.
![]()
msn verddim özel mesajlarýna bak west ossipeeye bekleriz yankee smokehouse a bi domuz yedirelim size kendi ellerimle piþiririm![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks