Aaylarca ara?t?rm??t?m..en sonunda ^^tamam ulan giidiyorum ^^ dedim..tabiiki bu her?eyin ba?lang?c?yd?.wat nedir ne de?ildir ara?t?r?ld? bilgiler topland?..ve bir an önce bizi hangisi en az kaz?klayacak acaba diye ?irketler dola??lmaya ba?land?..kafay? kurcalayan onlarca teferruat? yüzlerce duyduktan sonra karar verildi..ve tamam bu ?irket olsun dedim..sanki bir aya??m? amerikaya atm?? gibiydim..eve gelince ba?lad?m ara?t?rmaya..bu siteyi buldum..alt taraf? gidilir dedi?im amerikan?n ne kadar sorunsal oldu?unu anlad?m...gidenlerin hikayelerini okurken son noktaya kadar o an? ya?ad?m..kimiyle new yok wall street e gittim kiminle alaska da i?ten kovuldum..gidece?im eyaletlerle ilgili o kadar detayl? bilgi okudum ki bi an ^^acaba gitmesem mi oray? biliyorum art?k ^^bile dedim..hava biraz puslu olunca arkada?lara ^^ulan bak bizim maine in de havas? hep böyle diyodum...arabalara a??r? merak vard?..yenilmeyecek içilmeyecek ama araba al?nacakt?...ak?am i?ten ç?k?nca do?ru starbucks a..bütün düzmant?klar benim yan?mdayd? art?k..pasaportu veren memurun elini öpecek k?vama gelmi?tim...bavula ne koysam hesaplar? yap?l?rken work and travel i?i benim için sona erdi..?imdi astsubayl?k için gün sayan ben forumda sorular?m? cevaplam?? herkese çok te?ekkür ediyorum..e?er birgün amerikayla ilgili sorum sorunum olursa kesinlikle buraday?m.ayr?ca yine gidenlerin yaz? dizilerini okuyarak bi nebze keyfine var?cam amerikan?n..hepiniz hiç bir?eyi dü?ünmeden an? ya?aman?n tad?n? ç?kar?n..

...arabalara a??r? merak vard?..yenilmeyecek içilmeyecek ama araba al?nacakt?...ak?am i?ten ç?k?nca do?ru starbucks a..bütün düzmant?klar benim yan?mdayd? art?k..pasaportu veren memurun elini öpecek k?vama gelmi?tim...bavula ne koysam hesaplar? yap?l?rken work and travel i?i benim için sona erdi..?imdi astsubayl?k için gün sayan ben forumda sorular?m? cevaplam?? herkese çok te?ekkür ediyorum..e?er birgün amerikayla ilgili sorum sorunum olursa kesinlikle buraday?m.ayr?ca yine gidenlerin yaz? dizilerini okuyarak bi nebze keyfine var?cam amerikan?n..hepiniz hiç bir?eyi dü?ünmeden an? ya?aman?n tad?n? ç?kar?n..

Alıntı

Bookmarks