arkadaþlar benim vize görüþmemde bugündü.bende biraz bahsediyim.izmitten istinyeye gideceðim için gece 4:30da kalkýp,5:00da yola çýktýk ve 6:40da ordaydýk.7:20de sýraya girdik.15-20 dk beklemeden sonra pasaport kontrolleriyle içeri girdik.üstünüzün aranmasý,telefon teslimatý falan derken sýra numarasý aldýk ve saat 8:00di.ben bu arada masalar olucak ve bizde önlerindeki sandalyelere oturup konuþucaz diye bekliyordum.ama banka gibiydi içi

ilk numaram çaðrýlýnca belgelerimi verdim.sonra mülakata gitceðimi zannettiðim için diðer tarafta bekliyordum.ta ki çekik gözlü bayanýn adýmý söylemesiyle diðer tarafa yöneldim.arkadaþlar kulaklarýnýzý dört açýn ne dediði çok anlaþýlmýyor.sonra orda parmak izimi aldýktan sonra tekrar mülakatý beklmeye koyuldum.zenci,tombul bir bayan ve sarýþýn zayýf bir bey vardý.(þu an farkediyorum ne kadar zýtlarmýþ

)zenci olan biraz katý birine benziyordu diðeri ise oldukça güler yüzlüydü.adamýn aksaný daha kuvvetliydi ama zencide çok katý gözüküyordu.anlýyacaðýnýz kim gelse farketmez diye düþünüyordum.ve sonra sarýþýn adama denk geldim.ben:b görevli:g
g:günaydýn(ben büyük bir stresle ingilizce konuþcaðýmý zannederek gittiðim için oldukça þaþýrtýcý geldi

)
b:günaydýn
g:how are you?
b:fine.you?
g:fine.where will you work in usa?
b:I will work in fast food reataurant.
g:is it mac donalds?
b:no.I dont know name.but not mac donalds.
g

key.where?
b:new york.
g:what are you studying at university?
b:radio,cinema and television.
g:do you want to be a director?great job.
b:yes,I want to be a director.
g:what is your favourite director?
b

aklýma ilk gelendi.)emir custurica.
g

tanýmadýðýný belli etti)
b:he is from bosnia-hersagovina.
g:which films has he got?
b:I dont know his film's name in english.
(bu arda hem gülümsüyor)
g:what is favourite american director.anybody cant be.
b

yine aklýma ilk gelen)guy ritchie.
g:where do you studying?
b:I am studying at kocaeli university.
g:what are your parents job?
b:my father is retired ana my mother is house-wife.
g:are you studying prep class?
b:yes.
g:hazýrlýk haa.
bu knuþmalardan sonra belgelerim tam olduðu için bir tek ups kartýný aldým ve oraya adresimi býraktým.sonra kafama takýldý.herkes elinde yeþil kaðýtla çýkýoyr bende bir þey yok.ordaki görevliye sordum belgeleri eksik olanlara veriliyormuþ.ve biten görüþmemle birlikte üstümden büyük bir yük kalktý.
Bookmarks