O sacma dedigin cumle vizeyi almani saglayabilir . Turkce olsa da gotur . Okulu bitirmene 1 yil var yaziyor ... Amerika 'da iyi sanslar demesi bence olumlu bir yaklasimdir .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ben gecen yil almistim boyle bir belge ama talep etmediler gorusme sirasinda.
Belgede yukarida adi gecen ogrencimiz xxxx-xxxx yillari arasinda egitimine devam edecektir yaziyor.Mutlaka her okulun ogrenci isleri verir bu belgeyi.
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
Hold up... hold on... don't be scared..You'll never change what's been and gone ..May your smile... Shine on... Don't be scared..Your destiny may keep you warm..
Electricity Paralyses..!
Hold up... hold on... don't be scared..You'll never change what's been and gone ..May your smile... Shine on... Don't be scared..Your destiny may keep you warm..
ya merak etmeyin yollamaniza gerek yok onu gorusmede soruyolar. mesela beni gecen sene gorusme sonrasi aradilar ve okulumun ne zaman bitecegini teyit ettirdiler. ayrica benim bildigimzaten verip vermicekleri belli oluyomus sen belgeyi yolladiginda..
Electricity Paralyses..!
Electricity Paralyses..!
son siniflar amma varmis forumda ya![]()
Wat
Wat
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks