Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Florida'da Landscaping i?i

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Florida'da Landscaping i?i

Floridan?n Tampa ?ehrinde Landscaping(çevre düzenleme) i?i var. Saatli?i 8-10$, konaklamak ayl?k 200$.

Bana de?i?ik bir i? gibi geldi, çal???lacak yerin internet sitesi bu: http://www.landcare1.com/ Güzel bir i?e benziyor.

40 saat üstü çal??abilir miyiz veya 2. bir i? bulabilir miyiz? tampada s?cakl?k en yüksek 32-35 derece oluyormu?. Bu i? ve tampa hakk?nda yorumda bulunursan?z sevinirim.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Bu tür i?lerde genelde overtime olur. Büyük ihtimalle 1.5 kat?n? ödemezler ama sonuçta daha fazla saat çal???p, daha çok para kazanm?? olursun.
    E?er gideceksen ?spanyolca ö?renmeye ba?la çünkü bu sektörde çal??anlar?n neredeyse tamam? Hispanic'dir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

asl?nda i? güzel gibi fakat otel i?lerine göre biraz daha zor gibi, güne?in alt?nda çimleri biçecen, a?açlar? budayacan falan filan. Bu i? sanki in?aatta amelelik yapmak gibi geldi

Mesela d??ar?da lifeguardl?k yapmak veya foto çekip satmak di?er insanlar taraf?ndan çekici bulunan bir i?, fakat bu d??ar?da çim biçme i?i bana biraz itici gibi geldi Bir de güne?in alt?nda çal???p amele yan??? falan olursak daha da itici olur

Karars?z?m yani, bu i?i daha önce yapanlar veya yapan arkada?lar? olanlar da yorumlar?n? esirgemezlerse sevinirim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ingilizce yan?nda ispanyolca da ö?renece?iz anla??lan..ben de florida destinde kahunas su park?nda landscaperl?k yapaca??m...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks