Arkada?lar benim i?im South Carolina, Myrtle Beach'te fakat Amerika'ya ini? yerim Washington DC.Burdan Myrtle Beach'e nas?l giderim bi fikri olan yahut benimle ayn? tarihlerde buralara gidecek olan birileri var m??? (Ben 10Haziran'da gidiyorum)
![]()

Arkada?lar benim i?im South Carolina, Myrtle Beach'te fakat Amerika'ya ini? yerim Washington DC.Burdan Myrtle Beach'e nas?l giderim bi fikri olan yahut benimle ayn? tarihlerde buralara gidecek olan birileri var m??? (Ben 10Haziran'da gidiyorum)
![]()

http://www.turkishwat.net/forums/sou...lina-t252.html
bende 17 haziranda oraya gidicem

www.greyhound.com dan otobüslere, www.amtrak.com dan da trenlere bakabilirsin..

Amtrakla bir keresinde North Carolinadan West Virginiayaya gitmeye karar vermi?tim.
1gün 16 saat sürdü?ünü ö?renince vazgeçmi?tim...
o bak?mdan uçak derim
Amerika dedi?in koskoca bir dünya ki bat?s?yla do?usu aras?nda 3 saatlik zaman fark? var. Bir eyaletten bir eyalete geçmek ço?u zaman bir ülkeden bir ülkeye geçmek gibidir
admin (at) turkishwat.net

ben de myrtle beache gidiyorum..yaln?z sen niye myrtle beache almad?n bileti wash.dc de kald?n?oraya giden uçaklar da vard?

10 haziran pazar sabah 6:00 da milan-atlanta-myrtle beach(south carolina) aktarmal? olarak uçuyorum..benimle ayn? tarihte, yada ayn? yere giden var m? arkada?lar ba?ka?
forumdan ben, onur, alinho ve fanaraki ayn? yerdeyiz.
ba?ka birileri var m??

Bende oraday?m, 27 haziranda uçuyoruz. Bizimde milano- atalanta-myrtle beach aktarmal?. GAP'te çal???caz.
slm arkada?lar bende 19 unda orday?m gap te bakal?m ne olcak

slm onur bende 2 ark.lmla beraber gapte cal?smak üzere 27 haziranda yola c?k?orm...myrtle beachte yasam?n inan?lmaz kotu olduunu gap in cal?sma saatlerinin bile belli olmad?n? sefilliklerle dolu bi yasam?n bizi orda bekleedini soluolar,bunlar dorumu?sn orda suan nerde kal?osn,myrtle beach nas? biyer,i? nas?l,kald??n?z yerin ise mesafesi nas?l bize orayla ilgili k?scaa bi?eler solersen sewinrz...eyw

selman hakkaten durum okadar wahimmi,bu saatten sora i?i nas? dei?trcezki...sn suan nerde kal?osn o ediplerin ayarlad?? yerdemi kal?osn?i? saatleri sürekli dei?iiomu,i?ler daa yoluna grmedimi orda...ewler ne kadar pahal??hersey muallakta gelcez anlas?lan oraya sen nap?osn suan orda,daa ucuza yasama sans?m?z gercekten hic yokmu?hani tatiil beldesiydi oras? yoksa ole biyer deilmi selman?bu global vizyon zaten bi?eyi doru düzgün halletse ?a?ar?mm a.....saol uyar?lar?n icin
bizi s?k s?k haberdar edersen sewinirz..tesekkürler kolay gelsin oraya geldiimizde belki gorusurz berber sürünürz

south carolina nas?l bir yer biraz bahsedermisiniz çünkü arac? kurumum oradaki bir havuz park?nda lifeguard olarak çal?abilce?imi söyledi okulum geç kapand??? için aç?kças? çok fazla seçene?imde yok....s?k?c? bir yer mii ???

south carolina da hangi ?ehir arkada??m? south carolina bir eyalet
myrtle beach hakk?nda merak ettiklerin olursa yard?mc? olabilirim.

YOZMEN 1 sana bi?ey soracam email adresini verirmisin, ben ve ark?m myrtle beach e gidecegiz ozman la senin söledigin ?irkete nas?l ula?acazz , bidee biz eglenmek için gidioruz eglencesi nas?l , benim bi ark?m c?b?l c?b?l demi?tii sen3 kere gitmi?sin nas?ll eglence?
Forumda MSN adresi payla?mak yasakt?r arkada?lar.
Üyelerimizin birbirleri ile ileti?ime geçebilmeleri için Facebook Grubumuz mevcuttur.Lütfen oray? kullan?n?z.
Ayr?ca herkese aç?k bir forumda, özel sorular?n?z? özel yollarla sormaya çal???n?z.
Konu Fiorex tarafından (18-02-2008 Saat 04:12 AM ) değiştirilmiştir.

arkadaslar bende 9 haziran ucuyorum amsterdam aktarmal? newyork oradan myrtle beach..mc donaldsda cal??cam ..san?r?m 10 da g?den bi arkada? var ...hani baglant?ya gecersek iiiii olur..
mrb arkada?alr bizde 14 haziranda myrtle beachte yiz.iki arkada? geliyoruz uça??m?z istanbul-viyana-atlanta-myrtle beach biraz uzun bi yolculuk olucak galiba... o tarihte gidenler varsa orda kar??la??r?z umar?m herkese kolay gelsin ?imdiden ii yolculuklar

arkadaslar myrtle beach a g?tcek olan arkadaslar?m ?let?s?me gecel?m msn adres?m? ver?yorum cogu zaman onl?ney?m orda yanl?z kalmayal?m mustafa_omur
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks