Merhaba arkadaþlar 4 Martta 7:45 randevusu ile saat 7de konsolosluðun önüne gittim. Konsolosluðun önünde 15-20 kiþilik bi sýra vardý 7:15, 7:30, 7:45, 8:15 randevularýna gelen herkes sýradaydý yani saatin pek bi önemi yok sanýrým görüþme yapmak için 1 saatlik periyotta olmak yeterli heraldeErken gitmek sýranýn erken gelmesi açýsýndan daha iyi bence..
Okuldaki 6. senem olmasý münasebetiyle ve daha önce kimseyle yüzyüze ingilizce konuþmadýðým için biraz stresliydim. Görüþmeye kadar olan prosedürü diðer topiclerden okumuþsunuzdur.. Görüþmeden bahsedeyim belki yardýmcý olur bu durumda olan arkadaþlara..
Sarýþýn Bey denk geldi görüþmede.. G:görevli B:ben
G: Hi, how are you?
B: Hi, im fine thanks, what about you?
G: Thanks, Where do u study?
B: University Of Kocaeli
G: What do u study?
B: Electrical Engineering
G: What about your parents?
B: My father is retired, he was a salesman; my mother is retired from my grandfa's co.
Bu arada transkripte baktý. 6. senem olmasý itibariyle transkript 2 sayfa halindeydi. Ön sayfadaki dönem ortalamalarým 1,10 ; 1,25 gibi düþüktü. Arka sayfadakiler yani son 4 dönem ise 2,4 ; 2,5 civarýydý. ÝLk sayfaya baktý acayip bi tepki verdi oww diye (bu notlarla ne diye baþvurdun gibisinden =) Sonra arka sayfaya bakýnca durum düzeldi. GPA:2,37 bu arada
G: How did u raise your grade?
B: I was working first years of my school, for that reason first years grade is low but i decided to finish my school and work in electrical industry two years ago.
G: Hmm ok, where did you learn english?
B: In prep class of elementary school and i excercised for twelve years on internet
G: Oh ok , where will you work
B: I will work at TGI Friday's in NewYork
G: New York City?
B: Yep
G: You will work as a waiter?
B: Yes, i will.
dedim ve döndü bilgisayara biþeyler yazdý epey. yazarken "are you studying at mechanical engineering?" diye bi soru yöneltti.. bende "No. I m studying at electrical engineering" dedim. yine biþeyler yazdý. En son iþte Ds2019 ve sevis ödendi dekontunu upsle gönder ondan sonra karar vericez dedi.
G: Have a nice day!
B: Thanks a lot
dedikten sonra çýktým. bana göre olumlu bi görüþmeydi ama bakalým ds geldikten sonra ne olacak..
Sýkýntý yapacak birþey yok gerçekten de, gitmeden once hoparlörden konuþmanýn zor olacaðýný düþünüyordum ama gayet açýk ve anlaþýlýr konuþuyolar. Gayet samimi bi ortam olduðunu düþünüyorum.. Hiç kasýntý deðil, hele ki görevlinin kulaðýnýn arkasýndaki kalemi gördükten sonra baya bi rahatladým bu da bizden diye
Henüz girmemiþ olanlara baþarýlar dilerim..![]()

Erken gitmek sýranýn erken gelmesi açýsýndan daha iyi bence..
Alýntý

Bookmarks