WebCodeRMasTeR:siteye giremedim uzun zamandır.verdiğin bilgiler için teşekkür ederizbizim artık kesnleşti gibi,bi tek vizeye kaldı iş.oda 10 mayısta.merak ettiklerim olursa dönerim sana.saol ilgilendiğin için.ulaşım konusunda merak ettiklerim var.onlarıda ilerleyen zamanlarda sorarım sana.
sedaseda:merhaba seda,ben bir arkadaşımla birlikte gidiyorum south dakotaya.bizimde en başta içimize sinmemişti ama araştırdıktan sonra gitmeye karar verdik.gidip gelenler gayet memnunlardı.açıkçası şartlar bizi memnun etti çünkü büyük bi metropole gidip para çarçur etmek istemiyoruz.aksine para biriktirip hem alışverişimizi daha rahat yapmak istiyoruz,hemde travel kısmında daha rahat etmek istiyoruz.bana şirket aracılığı ile bi arkadaş daha ulaştı.bu site aracılığı ile bir arkadaş daha ulaştı.şuan 4 türküz dakotaya gidicek olan.diğer arkadaşla ile irtibat halindeyiz.birlikte bilet alıp hep beraber gitmeyi düşünüyoruz.daha rahat olur die.sen hangi şehre gidiosun?biz sioux falls'a gidioruz.housekeeper olarak.

bizim artık kesnleşti gibi,bi tek vizeye kaldı iş.oda 10 mayısta.merak ettiklerim olursa dönerim sana.saol ilgilendiğin için.ulaşım konusunda merak ettiklerim var.onlarıda ilerleyen zamanlarda sorarım sana.
Alıntı
Bookmarks