bu sene g?decekler veya onceden g?tm?s olanlar b? kaç b?lg? versen?zde nas?l b?seyle kars?lasacag?m?z? b?lsek![]()

bu sene g?decekler veya onceden g?tm?s olanlar b? kaç b?lg? versen?zde nas?l b?seyle kars?lasacag?m?z? b?lsek![]()

ben var???m ayn? yere gidiyoruz bende custerda çal???cam da biri bize bilgi verse

elbet c?kar heralde b?r?ler?..ne zman g?d?osun peki tarihi belli mi?
Konu belikof tarafından (07-03-2009 Saat 04:29 AM ) değiştirilmiştir.

evet 25 haziranda yola ç?k?cam senin belli mi?

1 temmuzda g?d?orum bende..vizeyi alab?l?rsem tab??:S

bide o var dimi ne zaman görü?men?

daha bell? de?l ya bu hafta ?c?nde bell? olucak san?r?m..

Arkada?lar bu yaz South Dakota'ya gidiyorum..Orta amerikada bi yer..Pek çekicili?i yok..Ama mecbur buraya kald?k ?irkette olusan baz? problemlerden dolay?..Önceden gitmi?,u?ram??,görmü? arkadaslar bilgilerini paylas?rsa sevinirim..Son olarak bizim Work k?sm? bittiginde South Dakota'dan nereye gidip travel yapmam?z? önerirsiniz?
EskiŞehir !

ben bu yaz south dakotadaydim.ben bilmeden kalktim gittim bari bundan sonra gidecekleri uyarayim.yapma kardesim yapma guzel kardesim!sacma sapan bi yer.amerika demeye bin sahit ister.ama soyle bi durum var benim calistigim yerde patronlarim ve is arkadaslarim cok tatlilardi.zaten orayi tek cekilir yapan da buydu.gezilcek gorulcek sadece mountain rushmore yani rushmore dagi aniti var.tamam guzl yer ama 3 ayi geciriyisoun taa kalkmis amerikaya gelmissin insan biraz daha yer gormek istiyo.burasi boyle ova gibi bombos dumduz bi yer.kesinlikle ama kesinlikle onermiyorum!
@quaker26
Ne gibi problemler cikti daha Kasim ayinda ?![]()
Konu break tarafından (12-11-2009 Saat 01:22 AM ) değiştirilmiştir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

yok ben gittim geldim eylulde dondum.sorun olarak dedigim gibi patronlar falan cok iyi insanlardi cozulmicek bi sorun cikmadi ama yapcak hic bise yoktu.o kadar s?k?ld?m anlatilcak gibi degildi.oglen 3-4 gibi isimiz bitiyordu gidiyoduk ewe butun gun nette duruyoduk.yani o eyalette yapilcak hic bise yoktu.bizde(4 turk kiz) zaten 7gun calisiyoduk oyuzden baska eyalete gezmeye gidemiyorduk.3 ay catladik s?k?nt?dan yanii.anca son 3-4 gun new yorka gittim o da apayri bi aci dolu hikaye zaten hic baslamiyim anlatmaya![]()

North dacota hakk?nda b?r f?kr?n var m? acaba?
mrb arkada?lar benimde gidecegim yer bugun belli oldu asl?nda dün kuzey dakotaya g?deceg?m? soylem?st?m ama dan?sman?m bugun ben? arad? ve guney dakotaya g?deceg?m? soyled? eger oraya g?decek arkadaslar varsa görü?ebiliriz ?imdiden herkese iyi WATLaR
Edit: Az önce Facebookta "South Dakota 2011 Work and Travel" ad?nda bi sayfa açt?m south dakotaya gidecek olanlar sayfay? be?enebilirler arama k?sm?na South Dakota 2011 Work and Travel yazmalar? yeterli![]()
Konu WebCodeRMasTeR tarafından (22-04-2011 Saat 04:20 AM ) değiştirilmiştir.
bu yaz?y? okuduktan sonra dan?sman?ma eyaletimi de?i?tirmesi için mail att?m ! gerçekten te?ekkürler !
mrb arkadaslar 2o11 yaz?nda south dakota rapid city'de olacagim oraya giden fazla WATci yok ama yinede bu konuyu act?m belki bi kaç ki?i c?kar herkese iyi watlar![]()

hey bende south dakota ya gidiorum önce rapid city dediler sonra bi bakt?k job offer da deadwood yaz?o birbirine yak?n farketmez gibisinden bi?i dediler bilemedim valla. deadwood isminde hay?r yok![]()
2009 yaz ay?nda Keystoneye gittim.
Rapid City'nin bir kasabas? tarz? biryer.
Yaz aylar?m?z Rapid City ile Keystone aras? geçti gitti.
Aman diyim arkada??m e?er de?i?tirme ?ans?n varsa bir an önce de?i?tir.
Da?l?k bir yer oras?. ?nek falan bile görebilirsin yol kenarlar?nda.
E?lence bak?m?ndan çok kötü.
Biz oraya gitti?imizde Amerikaya m? geldik yoksa köye mi geldik diye sorup durduk kendimize.
Ancak para konusundan s?k?nt? olmaz
Harcanacak yer yok
kazand?g?n hep ceb?ne kal?yor
i? verenler insanlar çok yard?mc? ve cok iyiler
Hiçbir ?ekilde paran içerde kalm?yor an?nda veriyorlar.
2. i? seçene?i mevcut
Yani diyece?im o ki
para kazanay?m sonra 15 gün gezer yerim diyorsan iyi ho?
ancak hem çal?say?m hem e?leneyim diyorsan en son gidilecek yer oras?
Zaten ?irket gazab?na ugram?s bütün Türkleri oraya yollam??lard? bizim zaman?m?zda
Her türlü yard?mc? olabilirim ba?ka sorun olursa
Ayr?ca ordaki bütün evler prefabrik ev
2 katl? ev göremedik o derece![]()

süper ya oraya giden birini bulmak iyi olduasl?nda sorcak o kadar sorum war ki öncelikle ulas?m? soray?m sana nas?l gdilr havaalan? warm?d?r?deadwood a ula??m? nas?l sa?lar?m
bnde google maps den bakt?m çal??ca??m yere resmen da?l?k alan ama de?i?tirme ihtimal?m yoktu geç kaydoldu?um için pek i? kalmad???n? sölediler.arkadsla i?in saatlik ücreti 8 dolar we konaklama 50 dolar oldu?u için i?i kabul ettik.
bende bu yaz rapid city deyimIs?s hospitality Housekeeper.Amerikan?n Göyüne gidiyos bu da bi ba?lang?ç
13 haziran uçu?
![]()

bnde hosukeeper olarak çal?scam i?e ba?lama tarihim 20 haziran.oraya herkesi housekeeper olarak yolluyolar galiba de?i?ik bi i?te çal??ana hiç denk gelmedim.comfort inn gulches of fun die bi oteldeyim uçak biletini ald?n m? ald?ysan kaça ald?n?
yar?n al?yorum biletimi.dönü?ü new yorktan ayarlay?m dedim ama tarihler cok kar???k.fazladan cal??ma felan olur bilet yanar.dönü?ü de rapid cityden ald?m geregirse de?i?iklik yapabiliyorum dönü?ümde.benim rapid citye gidi? ve ordan dönü? toplam 2064 tl
bi de vize alamazsam bilet iadesi olmuyo biletçilerin ço?unda.bu aldg?m firma kabul etti.red al?rsam alacam param? bakal?m.in? almam tabi![]()

salih turizm mi neydi.?irketime söyledim aray?n bulun en uygununu cünkü ben öldüm bittim ara?t?ra ara?t?ra.kendi akrabam bu i?i yap?yo onlar 2binin üstünde fiyat söyledine gelirse yak?nlar?ndan gelir diyerekten yabanc? yerden ald?m.asl?nda biraz risk almay? sevsek sadece gidi? biletimizi al?rd?k.dönü?ünü ordan yar? fiyat?na al?rd?k.cünkü orda biletlerin vergisi yok.bizimkiler gibi insanlar?n? sömürmüyolar
ama korktum ac?kcas? ya ordan bulamassam diye mecburen ald?k
arkada?lar b? kac gundur g?remed?m baya varm?? sd ye gidecek ogenc? bende rapid citye gidiyorum bi hotelin eglence bölümünde cal?sacam buran?n boyle oldugunu b?l?yodum dan?sman?mla en?ne boyuna konustuk hem para b?r?kt?reb?leceg?m hemde ufaktan egleneceb?leceg?m ve sakin bi yer istemi?tim ben? buraya yazd? saolsun ben 8 haz?randa ucmay? planl?yorum gidi? dönü? biletini 775 euro ya buldum diger konumda belirtmi?tim facebookta "South Dakota 2011 Work and Travel" diye grub acm?st?m facebookta South Dakota 2011 Work and Travel diye ararsan?z grub c?kacakt?r sd ye gidenleri bekliyorum herkese iyi watlar![]()
valla anlatt?klar?n tam bana gore b? yer oldugunu onayl?yor bende oyle b? yer ?st?yodum ben WAT program?na kat?ld?g?mda kend?me bu sart? kosmustum azda olsa b?raz b?r?k?m yapacag?m d?ye o yuzden buraya g?d?yorum peki ev tutma olay? nas?l oluyo s?z evdem? kald?n?z yoksa baska b? yerdemi ? Bana hotelin konaklamas? var ded?ler oda haftal?k 50 dolarm??
ald?m bileti deltadan.14 haziran uçu?![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks