arkada?lar benim pasaportumdaki fotograf?mda saçlar?m uzundu ?imdi k?sa sizce bi problem olurmu?
arkada?lar benim pasaportumdaki fotograf?mda saçlar?m uzundu ?imdi k?sa sizce bi problem olurmu?

sanmiyorum cunku onemli olan yuzunun secilebilmesi..Istersen yine de bi sorabilirsin emniyet mudurlugune fln

pasaportta saçlar?n?n uzun olmas? zaten sorun olabilir. böyle durumlarsa sizi en yak?n foto?rafç?ya yönlendiriyorlar. foto?rafta kulaklar?n?n görünmesi gerekiyor tabi yüzünün de foto nun en az yar?s?n? kaplar bir ?ekilde arka fon beyaz olarak bir foto istiyorlar.
Bi sorun olaca??n? zannetmiyorum.. SOnuçta y???nla uzun saçl? insan var.. Sadece ABD konsoloslu?u vize için istedi?i 5*5 foto?rafta iki kula??nda görünmesini istiyor (nedenini anlam?? de?ilim) saçlar?n? kulak arkas?na atars?n olur biter![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!

pasaporttak? fotograf?n?n h?c b? etk?s? olmaz oneml? olan sen?n v?zeye verceg?n fotograft?r ben?m pasaporttak? foto kupel? kec? sakkall? b? foto h?c b? sorun olmad?
valla çok sa?olun .pedere laf anlatama?yodum daolmaz diyo inanmazlar sen olduguna falan
![]()

Pasaporttaki foto?raf?n hiçbir önemi yok.
Havaalan?nda kap?da yap?lan kontrolde vizedeki foto?rafa bak?yorlar. Zaten son 6 ayda çekilmi? bir foto?raf istiyorlar bu yüzden.
Gerçi ben 2 sene üst üste ayn? foto?rafla vize ald?m ama bu sene ?ans?m? zorlamak istemiyorum![]()
arkada?lar sakal fln önemli mi vize görü?mesinde?

e?er ?artlar?n iyiyse;(not ortalamas? ve ingilizce.ve de iyi bir univ. ve bolumdeysen)pek bir sorun yok.tam tersiyse durum biraz dikkatli gitmek laz?m bence

arkadaslar be?m de kulag?n b?r? gozukmuo problem olucak olsa emn?yette soylerlerd? heralde ,sonuçta ben yap?st?rm?yorum kend?ler? yap?st?r?yo..yine de bilgisi olan payla??rsa sevinirim.saolun ?imdiden !!

pasaporta kac foto vizeye kac foto vericez ?

vize için benden 1 foto ald?lar
pasaportta 1den fazlayd? ama tam say?s?n? hat?rlam?orm:S
Tüh yaa pasaporttaki de arka beyaz olcak diye aceleyle çektirip ç?kartt?rm??t?m. Malak gibi ç??km???m zaten hiç sevmedimKe?ke ba?ka bi foto verseydim yaa

pasaportta 4 adet foto?raf istiyorlarm?? yan?lm?yorsam...
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...

ya benimde vize fotomda saçlar?m biraz uzun ( kulaklar?m görünüyor ama) ve biraz taranmam?? ?ekilde sizce bir?ey derler mi arkada?lar ? sabah erkenden çekinmi?tim k?v?rc?k olduu için saçlar?m taramam ra?men da??n?kt? foto çekildi?inde![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks