Merhaba Seçil,
Öncelikle çok güzel bir yere gidiyorsun. Ben dönmek için can atıyorum ama artık şansım pek yok. Öğrencilik bittiNeyse sorularını elimden geldiğince cevaplayacağım.
PPB New York arası tren ile 2 saat civarı sürüyor ve merkezde yani Penn Station'da iniyorsun. Merdivenleri çıkıp Empire State Building'i görünce New York'da olduğunu anlayacaksın. Çok güzel bir duyguydu... (njtransit.com dan tren saatlerini vs. öğrenebilirsin.)
Kalacak yeri Jenkinson's ayarlıyor. Evler güzel, 2 katlı klasik amerikan evleri. Erkekli kızlı kalınıyor ama kendi içinizde odaları bölüşebiliyorsunuz tabikide. Ben gittiğimde 10 civarı Türk vardı ve birarada kalmıştık. Türklerin dışında bulgarlar,ruslar,slovaklar vs. baya ulustan watcı vardı.
New York'a gitmediğin zamanlarda PPB içinde pek yapılacak şey yok. Tabi aslında okyanusta yüzebilir veya bisikletini alıp etrafta turlayabilirsin. Bunlar inanılmaz zevkli aslında ama beni kesmez diyorsan ve New York uzak kaçıyor diyorsan o zaman Brick e gidip alışveriş merkezlerini gezebilirsin. Büyük bir alan üzerinde çok büyük alışveriş merkezleri olan Brick, boş zaman geçirmek için güzel bir bölge. Brick'ten de sıkılırsan Atlantic City var. O pek yakın değil, yine New York mesafesinde ama oraya da mutlaka git. (gecelemen gerekiyor doğru dürüst gezmen için)
Şimdilik benden bu kadar. Eğer faceden eklersen oradan aklına takılanları sorabilirsin. *Ozan Enginoğlu

Neyse sorularını elimden geldiğince cevaplayacağım.
Alıntı
Bookmarks