arkadaþlarýmm
benm kafamý cok karýstýrýo bu konu ya.nasý bi prosedür izlenicek seyahat sýrasýnda aktarmalarda.nasý yönlendirileceðiz??
arkadaþlarýmm
benm kafamý cok karýstýrýo bu konu ya.nasý bi prosedür izlenicek seyahat sýrasýnda aktarmalarda.nasý yönlendirileceðiz??
sen elindeki bilete göre kapý nolarýný falan kaçýrma yeterli.
bavulunu onlar hallediyor.
1 saat önceden falanda Check in yaparsýn
Arkadaþlar yanlýþsam beni düzeltin lütfen Amerika ay kadar uçuþlarda bavullar otomatik yönlendiriliyor Amerika da ki iç hatlar uçuþunda ise bavulunuzu sizin almanýz gerek.
bu biletinde belirtilir.
ben ilk gittiðimde dediðin gibiydi
geçen sene ise kendim aldým verdim.
Þirketlerin anlaþtmasýna göredir belki
Emeðini en yüksek paraya sat
Ama ruhunu asla !!!
bavullar otomatik geçiyo uçaktan uçaða..Aktarma süresi çok kýsaysa zaten otobüslerle götürüyolar diðer uçaða.unutmayýnki sizin gibi amerika uçaðýna gidecek olan insanlar olacaktýr.Zaten indiðinizde bi görevli elinde sizin bi sonraki uçuþunuzun yazdýðý bi kaðýtla sizi karþýlýyo ve sizi diðer uçaða götürüyo.Ama havaalaný küçükse ya da aktarma saatiniz fazlaysa kendiniz gidiyosunuz.kapýlar yazýyo zaten biletlerde birisine sorarsanýz.Aktarmada yaþayabileceðiniz en büyük sorun uçaðý kaçýrmak olur.
kaçýrýrsak ne olur ?
yeniden bilet mi almamýz gerekiyor ...
eðer rötar yüzünden kaçýrýrsan bi sonraki uçaða seni aktarmak zorundalar..ama kendi gevþekliðinden kaçýrýrsan (ki öle biþi olma ihtimali çok az) yeniden bilet alýrsýn.
![]()
gskapun "gevþek" falan ayýp oluyor ama....
Benim bilet Paris aktarmalý az biraz Paris gezsem olmaz mý ya, çýkamaz mýyým havaalanýndan dýþarýya ?
benimki de de paris aktarmalýydý geri dönerken uçaðý kaçýrdým rötar yüzünden..schengen vizen varsa çýkarsýn..akýtarman ne kadar ki ? 1 saat flandýr airfranceta![]()
schengen falan yok valla bende.
1.5 saat aktarma süresi...Ama Delta Airlines benimki....
paris atlanta lax benimkisi de delta ile yanýlmýorsam cogunluk yettravel dan aldý galiba ?
yok kardeþ ben trek turizmden aldým bileti.
paris,los angeles, san francisco....
paristeki hangi havaalanýna iniyonuz bilmiyorum da bi t5ane çok büyük olan var onda zaten otobüslerle götürüyolar rahat olun ya kaçýrmassýnýz biþi olmaz yani![]()
charles de gaulle hava limaný paristeki..neyse inþþ bi durum olmaz arkadaþlarr.hepimize iyi yolculuklar
bende frankfurt aktarmalý ucuyorum kuzenim de orada yasýyor gelirse görüsebilme imkanýmýz warmý havalimaný içersinde bu arada aktarma süresi 2 saat
sen çýkamýyosun international bölümünden vizen yoksa..o da giremiyo zaten..görüþemessiniz..
heh charles bilmem ne havaalaný iþte oraýs çok büyük arabalarla götürüyolar merak etmeyin![]()
1.5 saat aktarman varsa bence çýkma havalimanýnýn dýþýna çünkü çok az bir vakit fakat çýkmak isterseniz shengen vizesi için fransa konsolosluðuna baþvurmanýz gerekli o da ayrý bir prosedür tabi benim gidiþ 6 saat dönüþ 9 saat amsterdam aktarmam var bundan doalyý baþvurucam hollanda konsolosluðuna günübirlik vize için
pekii dönüste orda bir hfta filan kalabilmek istersem nasýl bir vize almam gerekiyor bide bunu amerikadan alablrimyim
Yien turist vizesi alman gerekiyor.Amerikadan alabilirsin diye biliyorum bu vizeyi fakat almanya istanbul kons numarasý:334 61 00 ý arayýp öðrenebilirsin.Gitmeden önce shengen vizesi için gerekli bilgileride burdan toplarsýn.Almanyanýn amerikadaki konsolosluklarýnada http://www.germany.info/relaunch/inf...onsulates.html
burdan bakabilirsin
amerikadan biz alamadýk vizeyi..þansa býrakmayýn
istanbul - londra - dallas - san francisco biletim var acaba bavulum istanbuldan direkt san franciscoya mý gidecek yoksa dallastan bavulu alýp tekrar mý vereceðim, yardýmcý olursanýz sevinirim.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
normalde aktarmalar arasý süre minimum 1,5-2 saat oluyor. zaten sizin uçaðýnýzda ABD de gideceðiniz þehre gidecek olan 3-5 kiþi mutlaka bulunuyor. onlardan biraz kopya çekin.
uçak biletinizdeki gates (kapý) numaralarýna dikkat ediniz. paris aktarmalarýnda bazen gates numaralarý deðiþebilmektedir. charles de guelle gerçekten büyük bir havalimaný ve çok yeni.
mesela bizim gates sanýrým 87 idi sonra ekranlarda bi anda 73 e alýndýðýný gördük 5 dk ile kurtardýk. biz girdik kapýlar 2dk sonra kapandý.
aktarmalarda valizleriniz otomatik aktarýlýyor. siz hiç bir þeye dokunmuyorsunuz. el çantanýzý alýn kapýnýzý bulun uçaðýnýza binin.
iyi yolculuklar
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks