arkada?lar?mm
benm kafam? cok kar?st?r?o bu konu ya.nas? bi prosedür izlenicek seyahat s?ras?nda aktarmalarda.nas? yönlendirilece?iz??

arkada?lar?mm
benm kafam? cok kar?st?r?o bu konu ya.nas? bi prosedür izlenicek seyahat s?ras?nda aktarmalarda.nas? yönlendirilece?iz??

sen elindeki bilete göre kap? nolar?n? falan kaç?rma yeterli.
bavulunu onlar hallediyor.
1 saat önceden falanda Check in yapars?n

Arkada?lar yanl??sam beni düzeltin lütfen Amerika ay kadar uçu?larda bavullar otomatik yönlendiriliyor Amerika da ki iç hatlar uçu?unda ise bavulunuzu sizin alman?z gerek.

bu biletinde belirtilir.
ben ilk gitti?imde dedi?in gibiydi
geçen sene ise kendim ald?m verdim.
?irketlerin anla?tmas?na göredir belki
Emeğini en yüksek paraya sat
Ama ruhunu asla !!!

bavullar otomatik geçiyo uçaktan uça?a..Aktarma süresi çok k?saysa zaten otobüslerle götürüyolar di?er uça?a.unutmay?nki sizin gibi amerika uça??na gidecek olan insanlar olacakt?r.Zaten indi?inizde bi görevli elinde sizin bi sonraki uçu?unuzun yazd??? bi ka??tla sizi kar??l?yo ve sizi di?er uça?a götürüyo.Ama havaalan? küçükse ya da aktarma saatiniz fazlaysa kendiniz gidiyosunuz.kap?lar yaz?yo zaten biletlerde birisine sorarsan?z.Aktarmada ya?ayabilece?iniz en büyük sorun uça?? kaç?rmak olur.

kaç?r?rsak ne olur ?
yeniden bilet mi almam?z gerekiyor ...

e?er rötar yüzünden kaç?r?rsan bi sonraki uça?a seni aktarmak zorundalar..ama kendi gev?ekli?inden kaç?r?rsan (ki öle bi?i olma ihtimali çok az) yeniden bilet al?rs?n.
![]()

gskapun "gev?ek" falan ay?p oluyor ama....
Benim bilet Paris aktarmal? az biraz Paris gezsem olmaz m? ya, ç?kamaz m?y?m havaalan?ndan d??ar?ya ?

benimki de de paris aktarmal?yd? geri dönerken uça?? kaç?rd?m rötar yüzünden..schengen vizen varsa ç?kars?n..ak?tarman ne kadar ki ? 1 saat fland?r airfranceta![]()

schengen falan yok valla bende.
1.5 saat aktarma süresi...Ama Delta Airlines benimki....

paris atlanta lax benimkisi de delta ile yan?lm?orsam cogunluk yettravel dan ald? galiba ?

yok karde? ben trek turizmden ald?m bileti.
paris,los angeles, san francisco....

paristeki hangi havaalan?na iniyonuz bilmiyorum da bi t5ane çok büyük olan var onda zaten otobüslerle götürüyolar rahat olun ya kaç?rmass?n?z bi?i olmaz yani![]()

charles de gaulle hava liman? paristeki..neyse in?? bi durum olmaz arkada?larr.hepimize iyi yolculuklar

bende frankfurt aktarmal? ucuyorum kuzenim de orada yas?yor gelirse görüsebilme imkan?m?z warm? havaliman? içersinde bu arada aktarma süresi 2 saat

sen ç?kam?yosun international bölümünden vizen yoksa..o da giremiyo zaten..görü?emessiniz..
heh charles bilmem ne havaalan? i?te ora?s çok büyük arabalarla götürüyolar merak etmeyin![]()

1.5 saat aktarman varsa bence ç?kma havaliman?n?n d???na çünkü çok az bir vakit fakat ç?kmak isterseniz shengen vizesi için fransa konsoloslu?una ba?vurman?z gerekli o da ayr? bir prosedür tabi benim gidi? 6 saat dönü? 9 saat amsterdam aktarmam var bundan doaly? ba?vurucam hollanda konsoloslu?una günübirlik vize için

pekii dönüste orda bir hfta filan kalabilmek istersem nas?l bir vize almam gerekiyor bide bunu amerikadan alablrimyim

Yien turist vizesi alman gerekiyor.Amerikadan alabilirsin diye biliyorum bu vizeyi fakat almanya istanbul kons numaras?:334 61 00 ? aray?p ö?renebilirsin.Gitmeden önce shengen vizesi için gerekli bilgileride burdan toplars?n.Almanyan?n amerikadaki konsolosluklar?nada http://www.germany.info/relaunch/inf...onsulates.html
burdan bakabilirsin

amerikadan biz alamad?k vizeyi..?ansa b?rakmay?n

istanbul - londra - dallas - san francisco biletim var acaba bavulum istanbuldan direkt san franciscoya m? gidecek yoksa dallastan bavulu al?p tekrar m? verece?im, yard?mc? olursan?z sevinirim.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

normalde aktarmalar aras? süre minimum 1,5-2 saat oluyor. zaten sizin uça??n?zda ABD de gidece?iniz ?ehre gidecek olan 3-5 ki?i mutlaka bulunuyor. onlardan biraz kopya çekin.
uçak biletinizdeki gates (kap?) numaralar?na dikkat ediniz. paris aktarmalar?nda bazen gates numaralar? de?i?ebilmektedir. charles de guelle gerçekten büyük bir havaliman? ve çok yeni.
mesela bizim gates san?r?m 87 idi sonra ekranlarda bi anda 73 e al?nd???n? gördük 5 dk ile kurtard?k. biz girdik kap?lar 2dk sonra kapand?.
aktarmalarda valizleriniz otomatik aktar?l?yor. siz hiç bir ?eye dokunmuyorsunuz. el çantan?z? al?n kap?n?z? bulun uça??n?za binin.
iyi yolculuklar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks