arkadaslar ben haz?rl?k ögrencisiyim we okul bitmeden may?sta amerikaya gitmek istiorum eylüle dönüp muafiyet s?naw?nda wermek istiorum..baz? ki?iler okul bitmeden vize wermezler gibi seyler sölediler?dogrumu bu?
acil yard?m laz?m lütfen

arkadaslar ben haz?rl?k ögrencisiyim we okul bitmeden may?sta amerikaya gitmek istiorum eylüle dönüp muafiyet s?naw?nda wermek istiorum..baz? ki?iler okul bitmeden vize wermezler gibi seyler sölediler?dogrumu bu?
acil yard?m laz?m lütfen

y?ld?zda okuosan vize görü?mesine götürebilicein bi transkriptin olmicak anlad???m kadar?yla olsada görünen hiçbi?ey olmicak ..transkript olmadanda vize alabilirmisin dersen sadece okuduuna dair bi belge yani ..bilemiyorum tart??mal? bi durum ama olmaz sanm?yorum en az?ndan bu y?l? bitir may?sta diilde haziranda git niye may?sta gidiyosun
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

transkript yerine not ortalamas?n? gösterir bi kag?t götürecem..may?sta gidiorum cünkü zaten dewams?zl?ktan kal?orum bari 3.5 ay falan amerikada kalay?m dedim..
soyle durum var birincisi ds belgesinde yazan ise en erken baslama tarihinden evvel yasal olarak calisamazsin.. ikincisiyse konsolosluk genelde universitelerin bitisi ile baslangicina gore vize veriyorlar. yani okulun ne zaman bitiyor ona gore gidebilirsin asagi yukari...

dostum y?ld?zda okudu?um için biliyorum haz?rl?kta ztn not ortalaman diye bir?ey yok o yüzden söyledim sana transkript nam?na bir?ey götüremezsin diye
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

ben hala soruma yan?t alamad?m onlar sorun degil sadece okul bitmeden weriolarm? wize?
sana cevap yazdim zaten ne istiyosun anlamdim.. vizeyi okul bitimine gore veriyorlar benim okulum gecen sene mayis sonunda bitti. vizem mayis sonundan basliyordu bir kac arkadasimda da bole oldu.. okul bitis tarihine gore veriyorlar vizeyi

tamam tesekkürler saolun..
ha bu arada vize baslangic tarihinden 10 gun evvel amerikaya gidebilirsin... bunu solemeyi unuttum...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks