amerikaya gittiðimizde korsan film ve oyun download edersek baþýmýz derde girer mi? Yakalanma þansýmýz nedir?
amerikaya gittiðimizde korsan film ve oyun download edersek baþýmýz derde girer mi? Yakalanma þansýmýz nedir?
bu download olaylarýnca zaten cezai sorumluluk öncelikle daðýtan kaynakta görülüyor.. indirip cdlere basýp satmadýkça bi sorun yaþayacaðýný sanmýyorum![]()
ben 30 35 film indirmiþtim sanýrým torrent sitelerinden e 100 e yakýnda þarký flan ..
ülkemde nasý davranýyosam ordada öyle davrandým yani
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Bizde indirmistik sorun olmamisti kota disinda. Amerika icinde kota yokmus fakat Alaska 'da vardi ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
aynen bende de sorun cikmamisti...
Better late than never
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
off düþünecek ne çok þey var![]()
ben cd basýp satmayý dusunuorum![]()
Merak ettiðim bir konuydu, demek ki sorun olmuyormuþ.
o deðilde orada internet nasýl arkadaþlarsaniyede kaç mbps gördünüz
![]()
Ýnternetten yasal olmayan yollarla 24 þarký indiren ABD’li kadýn, 2.9 milyon lira para cezasýna çarptýrýlýnca þoke oldu
ABD’NÝN Minnesota eyaletinde bir mahkeme, internetten yasal olmayan yollarla 24 þarký indiren Jammie Thomas-Rasset’i suçlu buldu. 4 çocuk annesi kadýn, tam 1.9 milyon dolar (yaklaþýk 2.9 milyon TL) para cezasýna çarptýrýldý. Jammie Thomas-Rasset’in avukatý, davanýn ABD’de bir benzerinin daha olmadýðýný ifade etti. 32 yaþýndaki Jammie Thomas-Rasset’ýn ise cezayý öðrenince þok geçirdiði ifade edildi.
NO Doubt, Sheryl Crow ve Linkin Park’ýn toplam 24 þarkýsýný indiren kadýn, normalde tanesi 99 sente indirilebilen þarkýlarýn her biri için 80 bin dolar (yaklaþýk 124 bin TL) ödemiþ oldu. Thomas-Rasset’ýn ilk yargýlanmasýnda 220 bin dolar para cezasýna çarptýrýldýðý, ancak daha sonra hâkimin 2007’de yeni bir duruþma istediði öðrenildi. Amerika Kayýt Endüstrisi Birliði sonuçtan memnun olduklarýný bildirdi.
kaynak:milliyet.com.tr
acaba korsan yazýlýmlar yüklersek proglarýmý bulma olasýlýklarý var mý ?
Bence girilmeyecek bir risk. Havasýný suyunu bilmediðimiz memleket. 2 þarký için üzülmeye gerek yok. Burda depolayýn öyle gidin![]()
zaten abd internete gip mi muzk vs download etmek lemi ugrasacksniz..bilgisyar acmaniza vakit kalmamali gezmekten vs den
S-pectacular
ya siz onu bunu boþverinde benim laptop çökmüþtü ben windows xp indirip kurdum bilgisayarýma ve hala kullanýyorum kimsenin gelip gittiði yok![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
ee super iste,, indrmeye devam ozamn)
S-pectacular
54mbt net var valla sömürüyorum =)
ah bide üyelik bulsam sitelere tam olcak
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks