Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Florida uçak biletleri hakkýnda Acenta önerisi

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Unhappy Florida uçak biletleri hakkýnda Acenta önerisi

Arkadaþlar,

Herhangi bir hava yolu þirketi ile Ýstanbuldan - Floridaya aktarmalý olarak herhangi bir hava yolu þirketinden fiyat bilgisi alan oldumu acaba?

Ben 2 hafta önce 1600 TL þeklinde öðrendiðim bilet fiyatlarý þimdi olmuþ 1800..

1800 TL aþaðasýndaki bir fiyattan bilet satýþý yapan ANKARA da bir firma önerisi olan varsa, lütfen bana yazabilir mi acaba?

Bir acentayý aradým az önce, Ýstanbul-NewYork-Atlanta-Destin içim 870 Euro dedi..havayolu þirketi elta

KLM den fiyat istedim, Amsterdam aktarmalý 1000 Euro dedi..Yuhh yaa..

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

aalpinist,

Neden sadece turk bilet acentalarina bagli kaliyorsun ki?

Soyle bir hesap yap. Burdan New York'a ya da Washington'a 540 Euro'ya gidis donus bileti alabiliyorsun. Oralardan da Destin'deki sehir merkezine 5 dk uzakliktaki havalanina 250 dolara gidis donus bilet alabilirsin. Bu sekilde ucretten iyi kar yapabilirsin. Bence bir arastir.

Benim is kesin degil, ama Destin'e olursa ben bu sekilde gidecegim.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Bu arada Amerika icinde Destin'e yakin her havaalanina ucuslarin fiyatina baktim. En ucuzu Washington-Atlanta-Walton Beach ucusu..

Orlando uzerinden falan cok pahaliya patliyor.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

aynen dogru... ama soyle bir sorun olabilir amerika ici ucuslarda ekstra bavul parasi ve ekstra agirlik parasi verecegini unutma tabi bunu 2 tane 23 kiloluk bavul getirecegin varsayimiyla soledim...

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Çok tesekkurler arkadaþlar bilgiler için...
    2 gün önce bende bir firma buldum belki iþinize yarar sizlerinde, isterseniz ismini yazabilirm özel mesajla...Yani bilet iþim halloldu gibi..

Bnede Air france yada büyük ihtimalle Lufthansa dan bilet alacaðým. Bilet ücreti kredi kartýna taksitle yaklaþýk olarak 640 Euro civarýnda..Tabi yine iki yerden aktarmasý var..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Hangi tarihler arasý bakýyorsun? www.orbitz.com da 17 Haziran - 11 Eylül uçuþu 915$ þu anda Delta ile.. Ýstanbul-New York- Valparaiso, FL þeklinde çýktý destin yazýnca..Galiba oradaki havaalanýnýn adý bu..

915$ da 702€ falan yapýyor..Expedia'ya falan da bakmak lazým..

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben 4 haziran 15 Eylüle fiyat sordum...

ayrýca www.sonfiyat.com diye bir sitede var..Belki yardýmcý olabilr..

Fakat benim gideceðim hava alaný, Florida-Pensacola Yerel Havaalaný-

Destine yakýn olarak bulunan briden fazla havalaný var fakat en yakýnlarý,
    Pensacola ve Fort Walton Beach diye biliyorum...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

With its emerald-green waters and sugary white sand beaches, Destin is the jewel of the Gulf Coast; and with plenty of airports in the area, it is easy to get there and enjoy a fantastic beach vacation. Three airports in Destin's neighboring cities offer direct flights to the area: Okaloosa County Airport (VPS), Pensacola Regional Airport (PNS) and Panama City Bay County International Airport(PFN). When you arrive, various car rental, shuttle, limousine and taxi services are available at all the airports to get you on your way to a beautiful beach vacation in no time.
    Burada yazan 3 hava alanýna bakabilirmiþsin Destin için.. Verdiðin tarihlerde VPS için 1018$, PNS için 1070$ ve PFN için de 1118$ çýktý fiyat..Baþka yerlere de bakmakta fayda var ama..

Bu arada keþke ben de yüksek lisans olsam

Bizim akademik takvim 14 haziran diyor final sonuna..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Ýstersen zaman zaman martinair.com da kontrol et bazen guzel kampanyalar uyguluyor býz miami havaalýna giderken fýyatý tam hatýrlamýyorumda normalýn baya altýnda fýyat almýstýk.Su anda mart nýsan ýcýn býr kampanya gozukuyor belký onumuzdeký donemde gýdecegýn aylar ýcýnde býr kampanya olur.Bildigim kadarýyla Martinair KLM nin alt kurulusu istanbuldan ucusu yok (KLM ile istanbul-amsterdam,Martinair ile Florida-Amsterdam).Yanlýz býr sorun var florida da býrcok havaalýnana ucusu olmasýna ragmen sanýrým dedýgýn ýký havaalýna ucusu yok.Ýstersen sende bir kontrol et belký býr kampanyasý olur yakýn donemde ama malesef su anda fýyatlarý pek cazýp degýl,kolay gelsin

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Birisi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Burada yazan 3 hava alanýna bakabilirmiþsin Destin için.. Verdiðin tarihlerde VPS için 1018$, PNS için 1070$ ve PFN için de 1118$ çýktý fiyat..Baþka yerlere de bakmakta fayda var ama..

Bu arada keþke ben de yüksek lisans olsam

Bizim akademik takvim 14 haziran diyor final sonuna..

Teþekkürler..

evet bu havaalanlarýný biliyrm fakat PNS yi bilerek seçiyorum doðrusunu soylemek gerekýrse...

Yaptýðým sözleþmede eðer PNS ye gelidðim taktirde iþveren beni bu havaalnýndan ücretisz alýp kalacaðým yere kadar götürecekmiþ...

madem boyle bir imkan var kaçýrmýyým dedim....o yüzden PNS...

Buarada aslýnda mayýsýn 1 inden sonra bile gitme imkaným var benim, fakat bazý sebeplerden dolayý bekliyorum 3 haziraný....Yüksek lisansta sýnav derdin olmadýðý için rahat oluyorsun...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bence biletlerimizi TURKÝSHWAT ýn ayrýcalýklý biletilerinden temin edelim.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Öncelikle merhaba, bu ve bundan sonra okuyacaklarýnýz forumdaki ilk mesajým olacak, herbirinizi sevgiyle selamlýyorum, adým Anýl bu arada... Herneyse, yeniden baþlýk açmamak adýna yaptýðým aramada bulduðum 2 yýllýk konuyu müsadenizle hortlatýyorum.

Bu sezon Valparaiso için aldýðýnýz, almadýysanýz gördüðünüz en ucuz bilet nerede ve ne kadar arkadaþlar? Bu bölgeye gidenler olarak uçak bileti ya da herhangi alakalý konuda bu baþlýk altýndan bilgi paylaþýmýnda bulunabiliriz diye düþünüyorum.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Öncelikle mrb anýl. Yerinin ismini google'a yazýnca þili çýkmasý da ayrý bi güzel Neyse olaya geçeyim ben Panama City Beach'e gidicem bu sene, dönerken NYC'den dönmeyi planlýyorum. Ve gidiþ: izmir-Panama city, Dönüþ: NYC-izmir yapýnca fiyat baya tuzlu oluyor. ama izmir-NYC gidiþ dönüþ alýp, NYC'den de Panama City'e bilet alýnca daha ucuz olduðunu gördüm. Bu iki yer arasýnda pek birþey fark ediceðini sanmýyorum, sen de fiyat olarak böyle birþey araþtýrabilirsin. Fiyat olarak konuþursam Panama city beach için;
    sen istanbuldasýn galiba, onun için ist yazýyorum:

ist-nyc(gidiþ geliþ, 1 stop, 13sa, britishairways) €525 civarý.[THY istersen non-stop gidiþ dönüþ €650 filan var]
    nyc-panama city(gidiþ, delta, 1 stop, 5 saat) $200.
    Panama city beach böyle tutuyor, senin yer içinde fiyatlarýn ortalama bu kadar olacaðýný sanýyorum.

Daha iyi birþey varsa önerilere açýðým ben de.
    Konu orcns tarafýndan (11-03-2011 Saat 04:11 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Dostum bahsettiðim havaalaný Fort Walton Beach'te ve Valparaiso -kýsaca VPS- olarak geçiyor. Çalýþacaðým yer Panama City'de olsa da seçtiðim iþin sponsoru beni bu hava alanýndan karþýlayacak.

Þu ana kadar gördüðüm en uygun bilet Air Fast Tickets - Online otel kaydý ? Tatilinize baþlamanýn en kolay ve en hýzlý yolu 'te 1541 TRY IST-VPS gidiþ-dönüþ. Ayrýca dönüþte NYC gezisi düþünen arkadaþlar için, bir çok sitede Expedia, Orbitz vs. VPS'e inip JFK'den dönmek doðal olarak fiyatý yaklaþýk 100 euro aþaðýya çekiyor.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bu yaz orlandoya gidicek arkadas varmý gidicekse nerde calýþýcak konaklamayý nasýl yapýcak paylasýrsa sevinirim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)