Öncelikle mrb anıl. Yerinin ismini google'a yazınca şili çıkması da ayrı bi güzelNeyse olaya geçeyim ben Panama City Beach'e gidicem bu sene, dönerken NYC'den dönmeyi planlıyorum. Ve gidiş: izmir-Panama city, Dönüş: NYC-izmir yapınca fiyat baya tuzlu oluyor. ama izmir-NYC gidiş dönüş alıp, NYC'den de Panama City'e bilet alınca daha ucuz olduğunu gördüm. Bu iki yer arasında pek birşey fark ediceğini sanmıyorum, sen de fiyat olarak böyle birşey araştırabilirsin. Fiyat olarak konuşursam Panama city beach için;
sen istanbuldasın galiba, onun için ist yazıyorum:
ist-nyc(gidiş geliş, 1 stop, 13sa, britishairways) €525 civarı.[THY istersen non-stop gidiş dönüş €650 filan var]
nyc-panama city(gidiş, delta, 1 stop, 5 saat) $200.
Panama city beach böyle tutuyor, senin yer içinde fiyatların ortalama bu kadar olacağını sanıyorum.
Daha iyi birşey varsa önerilere açığım ben de.

Neyse olaya geçeyim ben Panama City Beach'e gidicem bu sene, dönerken NYC'den dönmeyi planlıyorum. Ve gidiş: izmir-Panama city, Dönüş: NYC-izmir yapınca fiyat baya tuzlu oluyor. ama izmir-NYC gidiş dönüş alıp, NYC'den de Panama City'e bilet alınca daha ucuz olduğunu gördüm. Bu iki yer arasında pek birşey fark ediceğini sanmıyorum, sen de fiyat olarak böyle birşey araştırabilirsin. Fiyat olarak konuşursam Panama city beach için;
Alıntı
Bookmarks