Work and Travel
Toplam 53 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: restaurant ve hotel işleri ne getirir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart motfak her zaman iyidir!

yukarıda restaurantların hep servis işi ön plana çıkartılmış.evet garsonluk yapılabilecek en iyi meslek ama sağlam bi ingilizce gerekli. oraya gelen herkesi anlayacak kadar hemde.. zencisi çinlisi hintlisi vs... ben 2005 te gittim wildwood'a (NJ) ilk işim fast food işiydi evet bi hayli yorucuydu. günde 60-70 kg patates kızartır, 100 yakın hamburger hazırlardım. en kıdemli COOK olmak insanı biraz yoruyor. herneyse daha sonra Cape may (NJ) de butik otelin mutfağında çalıştım. Line Cook olarak başladım 10$ per hour çok iyi bir ücretti. daha sonra prep cook (yemek hazırlayıcısı) oldum. ama sonuç olarak haftada 5 gün çalıştım. bir ay çalıştım ama elime 2200 dolar geçti vergiler hariç. ayrıca hotellerde bulaşık bile yıkasanız 8 dolarınız garantidir. bu dediklerimin hepsi cape may için geçerlidir. WW'da iş bulmak hazirandan sonra bir hayli zordur. Ruslar mayısın ortasında gelip yerleştikleri için...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

hotel işi zordur.Sıkıcıdır.İngilizceniz gelişmez çünkü bütün gün tek başınızasınızdır.
    Restaurant işi karlıdır.(ingilizceniz yeterliyse).Bahşiş bi zorunluluk Amerikada Hesabın en az %10unu bahşiş olarak bırakmak zorundaısn.
    Fast food işi bence iğrenç.İnsanlar nasıl yapıyo bilmiyorum .kesinlikle tavsiye etmem.

az öz oldu sanki hehe

Niye öyle dedin ki yaw Hani şahsen McDonald'sı düşünüyorum da

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks