bence watcı olup garsonluk çok zor bende restaurantta çalıştıp çok ii ing bilen irlandalılar felan wardı onlar dahi mutfakta çalışıorlardı,sen çok ii olsan bile diğer birçok wat öğrencisinin ing çok iyi olmadğını gören işween güwenip sana garsonluk wermez,bende busene aynı yere gidecğim new jersey de küçük bi şehirdi sea isle city die orda restaurantta çalışmştım mutfakta,tam para kazanılcak bi şehir küçük,para harcıcak pek bi şansın yok sadece dayoffunda atlantic citye felan gidiosun,geçen sene saat ücreti 8$ konaklama 80$ dı,ben haftalık 40-50 saat arası çalıştım,aynı restaurantta sabahları busserlık yaptım ama sabah kahwaltsında bahşiş fazla diil,akşam aldğının üçte biri kadar belki,çünkü menü ucuz oldğundan bahşişde az oluor,20-30$ alıodum,ama labor day de 140$ bahşiş almıştım,busserlara garsonlar werior bahşişi,işwerene mail attım ben bana saat ücreti 9,5$ dedi bu yıl,yeni geleceklere 8,5$ we konaklama haftalık 90$ ama şehir küçük,pek bir eğlence yok bikaç bar war sıkılablirsniz ama ikinci iş bulunabilcek kahwaltı salonları wardı,işweren mail atınca bana ilgilenen arkdaşlara haber weririm isterlerse